аз не мога да зи обясня какво става с душата на човек след като умре...винаги ми е било мн интересно, някак не мога да повярвам че просто нищо не става...умираш и толкова
If you're 555, then I'm 666
If you're 555, I'm 666
(What's it like to be a heretic?)
| SIC 133 написа: |
Аз не мога да си обясня какъв е пола на вокала на Токио Хотел ![]() |
аз не мога да си обясня също и защо беше нужно да ни ебават последната година в даскало с тия матури или пък как може майка ми да е толкова... зле да речем или къде по дяволите ми изчезна уредбата 
ем сиг ще ви прозвучи тъпо ама немога да си обясня как може да има хора които да ме нервят толкова много и всеки ден да ме изкарват от нерви...
аз пък не мога да си обясня защо в анимацииите чичо Скрудж като излезе от банята е по курпа от круста на болу,като по принцип не носи гащи ![]()

| Nation написа: |
| аз пък не мога да си обясня защо в анимацииите чичо Скрудж като излезе от банята е по курпа от круста на болу,като по принцип не носи гащи |

Не мога да си обясня това дето съм го написала преди.

JuSt Ill Niña
толкова много неща почнах да не мога да си обяснявам...че просто...нямам сили да ги изброя...
and stays within my sight!