струва си !
Ммммммм...добрем.... 

аз да питам как става работата, щото тука Трактористката нещо я е фанала селянията и много взе да се пеняви 
Тва е просто един скапан форум ебати...
И кво ако някой пише, че еди-коя-си група не струва?
Вижте какво,ако аз съм най-големия проблем на тоя форум,с факта че изказвам и негативни мнения за някои групи баннете ме! Предпочитам го,отколкото постоянно най-демонстративно да ми се трият постовете! Както казах-щом не можете да понесете няколко негативни мнения егати и форума дето се получава!
Айде лека от мен и както искате!
не става дума за мнения от типа "Еди си коя тема не струва"
става дума за мнения от типа: "Абе ти си голям ПЕДАЛ БЕ. ЕБАХТИ ЛАЙНОТО ДЕТО СИ."
или "върви да лапаш пишки"
или "голяма си путка"
щото такива мнения има!
и аз кво да правя ... да ходя и да ви обяснявам ли ...
или да се пише за някви групи и да се обиждат хората дето ги слушат тея групи ... пак е тъпо ... аз нямам време да чета всичките тея заяждания и да "влизам в положението" на тоя или на ония ...
още някой да не е разбрал за какво говоря ?
ПС:иванко, остави мнението на Терористката ... няма лошо да има мнения, в които се казва че не се харесва дадена група...
Ами ако не ми триете мненията мога и да обясня....но виждам че съм ти приоритет тука...само мойте мнения триеш...нема грижи! Следващия път мога и да напиша нещо! Между другото аз обясних защо не ми харесват....ако имаше и кой да прочете... а и не съм длъжна да казвам...имам право да напиша,че ЛИЧНО ЗА МЕН СА БОЗА....а ти имаш ли право да го изтриеш,щото не съм се обосновала?!

Robosapiens
Ето го решението на проблемите ни...

Вече потребител може да бъде БАНнат от дадена тема и няма да има право да я коментира завбъдеще!
Та който "осира" дадената тема ще бъде баннат от нея ...
просто и ясно
то иначе да та е страх да си кажеш мнението - после два тона пумия отгоре ти...
вече не!
Който разваля темата - БАНан !
Сега вече възниква въпроса струва ли си ...