Ми от тези банди Evile ми харесаха,иначе от другите нови неща нищо друго не ми хареса.Отскоро бича Sacred Reich и съм много доволен от тях също
,да не говорим,че в албумите на Slayer,Dark Angel,Annihilator,Anthrax,Sepultura,Hatebreed,Megadeth...все още има неща,които ми звучат като нови,а старите винаги ми харесват!
Adios planet earth,
now die!
Проверете Hyades с тазгодишният им "And the Worst Is Yet to Come" - дават надежда за бъдещето на траша...Те са първата италианска група за която, с чисто сърце мога да кажа че харесвам!!! 
| arsenic написа: |
Проверете Hyades с тазгодишният им "And the Worst Is Yet to Come" - дават надежда за бъдещето на траша...Те са първата италианска група за която, с чисто сърце мога да кажа че харесвам!!! ![]() |

О, да харесвам Venom и съм чувал за Bulldozer, но не съм слушал нищо тяхно...ще ги потърся, благодаря ти! 
Аз лично много се накефих на албумтие на SSS и Evile.Иначе Бате Колио ме насочи към Claustrofobia, които са доста добрички.Municiple Waste обаче нямат грешка.
Ами нови нови - след 2000а година ги имам за нови групите: GRIM FORCE и FASTKILL от Япония. HYPNOSIA, REPENT, ASSCHAPEL, BLASTНRASH, CYST, VIOLATOR, WARBRINGER, EVIL ARMY, PITIFUL REIGN, ETERNAL DEVASTATION, MANDATORY DEATH, SKULLBREAKER, VIOLENT ATTACK, SODOMIZER... - ако си мислите че Municipal Waste и Evile са яки - по-добре чуйте някой от тези, a HYADES са ми напрао лигави. Италия е виждала и много по-силни групи
Не съм съгласен, че това което звучи в момента се нарича траш. По-скоро е негов видоизменен клонинг. За мен тръшът умря в средата на 90-те. Всичко издадено след това няма силата, агресията и звученето като цяло на "истинския траш", създаден след втората половина на 80-те. Малко са хората тук, които са слушали тая музика в нейния разцвет, но пък съм сигурен че никога няма да забравят годините, когато трашът беше най-тежката музика в света на резачките и лудите глави в България, които се осмеляваха да го слушат бяха най-титулованите в тия среди и се брояха на пръсти. Благодаря йм, че съществуват !!
хехе пусни си 1-а албум на FASTKILL и пак пиши. При всички положения (1983-1993)>(1993-2008), но ИМА МНОГО ДОБРИ банди и сега - в ъндърграунда. Записват умишлено албумите си по стария начин на записване и миксиране. Не можеш да пишеш че няма никакви нови банди които да са добри като старите. А EVIL ARMY свирят се едно са в 1983-а въпреки, че не са били родени тогава най-вероятно. Не подценявай новите банди, защото някой от тях се доближават до идолите си от 80-те. Трябва да направя една компиляция от нови траш банди които свирят олдскуул траш метъл и да я кача
Hateful Agony ми станаха много любими.Не са типичен германски траш, доста по тежък, дори последния албум е дет/траш.Добавям също Lich King, всички фенове на Vio-lence трябва да го чуят тоя албум.Gama Bomb са изложиха според мен с '08.Бързината я има, ама от към рифове ги няма сякаш.Merciless Death пък хептен се изложиха.Сега чакам новия Pitiful Reign и Hallows Eve.
Задължителен албум, който трябва да чуете - RAPED GOD 666 - THE EXECUTONIER
ПС : Laaz Rockit също ще издават албум през юли, от тях също очаквам нещо добро.
Furious Barking (ITA) - Тheory Of Diversity (1992) много тежък дет/траш (Rosicrucian, Silent Scream, Cabal, Pestilence)
Phobic Instinct (GER) - A Second of Thought (1989) най-добрия траш/кросоувър от 100г. насам. (с Von Stein на вокала)
забраих и TIGER JUNKIES - D-beat Street Rock N Rollers (2008) - в духа на добрите стари Venom и Zadkiel - много забавни
Eternal Devastation, от Бразилия... Slaughterhouse от 2006-та КЪРТИ И ИЗВОЗВА!
Bonded by Blood, Merciless Death, Gama Bomb, Municipal Waste, Skullbreaker, Death Mechanism... Има какво да се чуе.

Newbe serial killer
Бая нови траш групи напоследък. И то не такива, дето просто вкарват по некой слейърски риф и се пишат за "модерен траш", а олдскулец. От оня здравия. Дето след '91 си замря...