| xKatasumix написа: |
|
`Something Wild`. бъркаш HYDE с HIDE. Electric Cucumber е песен на HIDE,той е китарист на X JAPAN. |
. Тея японци нещо са сбъркани.
az vi kaam hora,trqq da 4uete nqkoq ot pesnite na hide.4oveka e mn qk mnogo e lud.moje bi trqbva da kaja 4e e bil lud,6toto e umrql

| xKatasumix написа: |
| Да,HYDE e як,щом ти е харесал би било хубаво ако чуеш и групата,в която свири-L`Arc En Ciel. |

xKatasumix,suglasna sum s tebe 4e hide i yoshiki sa qki.toshi i mene me drazni mejdu drugoto.
are pi6ete de.
абе пичове я помогнете
преди около месец гледах върховното аниме Death note и песните от новото интро и аутро мн ме изкефиха и си ги дръпнах и двете бяха на Maximum the hormone обаче когато потърсих други песни yдарих на камък... help 
forced hellos, rushed goodbyes;
and best wishes for you in the meantime.
Изкривени, извратени и сбъркани може да са някои японци и японски групи до известна степен, но всичко това, добавено като клип към Obscure на Dir en Grey, прави нещо много яко. Dir en Grey, D'espairsRay и Girugamesh са ми трите най-любими J-Rock групи. След тях се нареждат Buck-Tick и след тях вече не ми се мисли кой къде е, плюс други групи съвсем малко съм слушал.
| `Something Wild` написа: |
Слушала съм Gackt и неква ужасна зловеща песен - Electric Cucumber. Тая музика е извратена! В гадния смисъл |
Хах в момента се сещам само за 1 групичка - j-rock - Gazette- имам 10 - 20 техни песнички и определено ме кефят!
Има и др. групи които понаслушвам ама по 1 - 2 песни!!!
Кефи като стил и визията на много от групите е впечатляваща!
IKD-SJ !!!!!
Всички напоследък бъркат Вижуал Кей-я с Джей рок-а.
Обожавам стила, има си нещо в него, което (разбира се), не мога да обясня, просто се заслужава да се чуе, пък може на някой да му хареса.
Ето някои от групите и от двата стила, които слушам, понеже видях, че някой иска да му се препоръчат групи:
-Култовите Dir en Grey, те са стъпка за почти всички които се ориентират към музиката.
-D'espairsRay, също много добри.
-alice nine., една изключително добра група.
-DEATHGAZE, те са от по тежкия Вижуал.
-Girugamesh, към тях съм пристрастна, обожавам ги.
-the GazettE, и към тях съм пристрастна.
-MUCC, класика в жанра (: много добри.
Надявам се да съм била полезна.
Ако някой търси групи, в ласт. фм има доста.

Cursed
Да,HYDE e як,щом ти е харесал би било хубаво ако чуеш и групата,в която свири-L`Arc En Ciel.
blackthorn99, Ryutaro не ти ли е slsk ника?
`Something Wild`. бъркаш HYDE с HIDE. Electric Cucumber е песен на HIDE,той е китарист на X JAPAN.