о0о0 да нали ти ме зариби доста яко звучи 
Аз мога да ви препоръчам това !
Много е добро.Oт Death Note 
Дир ен грей са супер пи4ове хора.тряя да ги 4уете!!!!!ама има и други яки групи.мене ли4но ме кефат още Алис Найн,Диспеърс рей и Газет.и те са яки.ако някой знае откаде може да се теглят албум4ета на J-rocka да казва!пи6ете ми на мейла
П.С.НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНЕТЕ АМА ТОШИЯ ОТ ДИР ЕН ГРЕЙ НОСИ СКОБИ 6ОТО ЗЪБИТЕ СА МУ КРИВИ И ГО БОЛЯТ.!!
някой да харесва Мияви или Гакт???
оооо брао хора още някои фенчета, аз групи нз са открих едни аааам как бяха а да Да пластик трий обаче нещо немога да им намеря мн песни. Квото съм чула е също като BrokenDreams от аниметата или по случайност квот намеря (аз така намирам повечето от най яките песни на компа ми) xKatasumix добре че каза имена ГОЛЯМО тейнкс са ше зн кво да търся. пък инфо за тия немогада намеря и тва е мн гадно че стила не е разпространен в БГ, койт намери да дава
има и песни на Plastic Tree и на други!!!!
P.S. np ima6 li skype.ako da eto moq:blackthorn,skype imeto mi e naga_sadow99 s edni 4erni to4ici.
Ryutaro.....................

kade iz4eznahte be????????nikoi ne pi6e.
хммм потърсих групичките дето xKatasumix каза обаче неможах да намеря друго освен HYDE, за сметка на това пък мн ми хареса
а оня руския сайт не беше лош :Р
You'll see the red light more and more
Trapping you in destroying despite
By the red light in my eyes...
| `Something Wild` написа: |
Слушала съм Gackt и неква ужасна зловеща песен - Electric Cucumber. Тая музика е извратена! В гадния смисъл |

Blessed by the fire
J-rock, демек японски рок, слушкате ли? Ако да то тогава я кажете кои групи и тн. аз специално ме кефят мн Дир ен грей и там един дет са му забрайх името. В интерес на истината стигнах до извода, че китайския по-става за пеене от японския ама ко да се прай. Бтв кажете някоя група или яка песен и от де да си я дръпна щото нещо не ми се отдаде търсенето.

П.п. мястото на темата може и да не е тук ама неможах да преценя сру за което.