Nechoveko_Ot_Stob Blessed by the fire
Пуснато: Нед Фев 04, 2007 14:47 Заглавие:
Manuroth написа:
Nechoveko_Ot_Stob_88 написа:
Another Reality написа:
а пък може и да съм си го дръпнал още преди години от мм-генуазззъп.нет...може после да ми е харесало...може дори да съм му и записал дискографията на диск...
и защо заключихте,че не ми харесва музиката му!?слушам я отвреме навреме
а за сащския блек...достатъчни са ми били Absu.Goatwhore i Kult of Azazel,за да преценя,че блек оттам няма да слушам
както кажеш бре :D секи да си носи последствията от лютио пипер
Онзи ден ядох лютиво-кисела супа в китайския ресторант под нас.
аз па последно одих на един ресторант, където ракията беше "домашна" и лъхаше на лавандулов спирт...и тоя келнеро (собственико) некакъв ебати подмазвачо - ръцете си сгънал като некакъв тиранозавър и гледа да си пробута киселото зеле, което не са могли да изядат у тех. _________________ НЕ РЪЧКАЙТЕ МЕЧКА ПО ПИЧКА!
Fruzo Blessed by the fire
Пуснато: Пет Окт 03, 2008 17:08 Заглавие:
Доста му е черна душичката на този "човек"...... _________________
Thrash and Beer Blessed by the fire
Пуснато: Нед Юли 26, 2009 09:45 Заглавие:
Ми харесва ми!И да доста му е черна душичката на тоз.Студ и мрак! _________________ All We Need Is Thrash And Beer!!!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You can topic ban in this forum
Blessed by the fire
и защо заключихте,че не ми харесва музиката му!?слушам я отвреме навреме
а за сащския блек...достатъчни са ми били Absu.Goatwhore i Kult of Azazel,за да преценя,че блек оттам няма да слушам
както кажеш бре :D секи да си носи последствията от лютио пипер
Онзи ден ядох лютиво-кисела супа в китайския ресторант под нас.
аз па последно одих на един ресторант, където ракията беше "домашна" и лъхаше на лавандулов спирт...и тоя келнеро (собственико) некакъв ебати подмазвачо - ръцете си сгънал като некакъв тиранозавър и гледа да си пробута киселото зеле, което не са могли да изядат у тех.