ами имат си профил в myspace , ама в момента е леееекичко прецакан и не може да се види,но там ги водят като Alternative / Rock / Electronica .
аз сега за пръв път чух името на групата,ще дръпна нещо тяхно да ги чуя,но като глдам хич не са нова групичка ( 1994)

Мразя емо, но ще се опитам да ги чуя .. не съм ги срещала до сега в "емо средите"
о боже!......чух ги тея.......приличат ми на Tokio Hotel....даже емокор не са......някво гадно гейско гласче и малко китари.......супер смотана група

| NemesiS_sL написа: |
| о боже!......чух ги тея.......приличат ми на Tokio Hotel....даже емокор не са......някво гадно гейско гласче и малко китари.......супер смотана група |

| AmyLee написа: |
| Мразя емо, но ще се опитам да ги чуя .. не съм ги срещала до сега в "емо средите" |

Наистина не струват .....
Не съм ги чувала ама така като ви гледам мненията...май няма да си направя труда 

Сега гледам, че е много модерно да мразиш емокор. Ма не да го чуеш и да не ти хареса ми ей така щот готините пичове и пички го мразят и значи е cool и ти да не го харесваш.
Нещо като модно течение. Ма нали знаете, че и да бъдеш педераст и да слушаш чалга също е модерно. Пък колко от хората дето мразят емокор са чували наистина такъв стил музика е съвсем друг въпрос. 
ем..аз мога да кажа,че съм слушала емокор покрай сестрата..и е яката тъп хахха 
Чудех се кога "емо" вълната ще залее и родната България ... хахах Е, както са казали хората - "По-добре късно, отколкото никога", само дето не разбирам кое му е по-доброто в този случай, ама карай
Само да попитам, там вече сформират ли се "емо"-тата на групички? В смисъл .. десетина дечица, всичките досущ еднакви?
кхъм .. отклоних се от темата
.. Та за Kill Hannah ... нищо не мога да кажа. Имам само една тяхна песен (
), но честно да си кажа, мислех, че вокалистката им не може никак да пее, а пък то взе че се оказа вокалист
Но нямам право да съдя музиката им ... може и да е хубава, знам ли? Само че за сега не съм мераклиика да се задълбавам по-навътре в творбите им 
айде аз 6 ти отговоря..формират се..скарват се,псуват се..хахах нови се събират...опасна работа общо всето <снайпер няма вето> хахахах
Още не мога да разбера кое е по-модерно - да си емо или да мразиш емотата Оо
Нищо де, няма да излагам тероиите си, за да не става офтопик.
Лично аз не мога да определя Мат и компания като емокор. Незнам, може би на мен представата ми за емокор не е особено правилна... просто така ми се размиват някои стилове... но както и да е.
Определено харесвам гласът на Мат. Знам, че звучи ааааааааадски женствен, ама то това му е готиното... или поне на мен това ми харесва(както пише в профила ми - харесвам групи с женски вокали....)
Песните им(или поне тези, които слушам, защото както с всяка останала група - не мога да им харесвам всичко...) са някак нежни, отпускащи... не са чак толкова тежки, но в същото време има някои малко по-тежки моменти...
Мисля, че се изчерпах...

Blessed by the fire
Не съм потитателка на този стил, но нещо в kill Hannah много ме кефи, обаче не мога да определя какво.
На вас харесват ли ви?
Чували ли сте ги въобще?
Мен един приятел ме зариби по тях.
http://www.killhannah.com/index2.html