| xKatasumix написа: |
| Jesse Leach според мен е по-приятен от Howard. |
Ммм и с двамата водалисти имат велики песни, но Джеси си е Джеси ;D Друг въпрос, че не ми се връзва кво прави в момента в Seemless, но както и да е :] Новия албум малко съм го слушал, но да речем, че е "още от същото", което е хем плюс хем минус :]
Ми аз по албуми не ги знам,обаче като цяло съм чувала доста песнички и с двата вокала и определно и ми харесват
Яки са и правят доста добра музика.
speak my name
believe in me
and live again
And I hate to see all the hurt
of the ones left behind... behind... behind
мн ме кефят тея пичове ! изобщто метълкор-а rlzZzZz......
а може ли да ми кажете някои хубави техни песни? щото имам мн малко техни песнички........
супер яки!! мн къртят......жестоки са!!!!!! 
И все пак Alive Оr Just Breathing е албума! <3
Дам,Килсуитч са много добра групичка.Има някои минуси в последния албум,но като цяло са много здрави.От 2 години г/д слушам метълкор иии до колкото си спомням първата група по-която се зарибих бяха те.
Хаха сега си чета мнението от преди няколко месеца. Всъщност от тогава до сега слушах ужасно много As Daylight Dies и вече почнах да си мисля, че е воже би най-добрия им албум ;]
Killswitch sa mi favourite. Tva e banda su4etaav6ta prekrasno agresivnoto s liri4noto. Howard Jones e 4ovek nadaren s neveroqten glas. Uvajeniq kum Jesse Leach, oba4e spored men vseki s malko pove4e repeticii moje da se nau4i da dere, kato horata, no malko hora imat talanta i darbata na krasiviq glas. 6to se otnasq do As Daylight Dies, bih kazal, 4e tova im e nai- muzkantskiq album dosega. Adski novi idei, a ne kakto dosega povtarq6ti se rifove.
P.S. Adam D for president!!!
2006 беше слаба за тях, но сега са на абсолютното дъно...
Adios planet earth,
now die!
Alive Or Just Breathing е албума! Life To Lifeless <3, As Daylight Dies също е много добър

Robosapiens
Биография на Killswitch Engage
Killswitch Engage... Абе добри са, нама спор ... лично не съм фен на всичко тяхно, но определено имам много любими техни песни ... сегашния вокал си ме кефи повече. As Daylight Dies според мен е няй-добрият им албум... Очаквам последния им клип да видя скоро
Какво ви е мнението за тях