| des написа: |
| На мене ми харесват,обаче хората няма да запомням музиката на Кисс,а вида им,манталитета им и т.н. |

Kiss и приятелчетата им от миналите десетилетия не съм ги знаел, няма и да ги помня, а и не искам. 
| nawak! написа: |
Kiss и приятелчетата им от миналите десетилетия не съм ги знаел, няма и да ги помня, а и не искам. ![]() |

Щеше да бъде по-добре ако тази "ЕРА" се беше запазила в същият си вид и днес! 
| demon написа: |
Щеше да бъде по-добре ако тази "ЕРА" се беше запазила в същият си вид и днес! ![]() |
Ако всички мислеха така думите "развитие" и "промяна" нямаше да съществуват. А без тях и много други неща.
| Ако всички мислеха така думите "развитие" и "промяна" нямаше да съществуват. А без тях и много други неща. |

| Ако всички мислеха така думите "развитие" и "промяна" нямаше да съществуват. А без тях и много други неща. |
... това в началото е било най-малкото шантаво ... ама сега като някой е поставил началото - новите групи започват от едно по-горно ниво ...
Говорех конкретно за Кис и другите стари групи покрай тях с подобен стил. Музиката, която слушам не произлиза директно от такива групи. Това едно на ръка. Второ- само защото са положили основите на що годе нов вид музика, трябва да ги уважавам? Нови стилове се зараждат и в края на 80- те и в началото на 90- те. Въпреки че, музиката им въобще не ми се нрави, трябва да ги уважавам? Много ясно, че не. Незнам защо всички като даденост приемат факта, че морално и музикално остарелите групши са за уважение. Имали са си времето, постигнали са си своето- ок, чао! Сега е времето на новите групи на новите стилове. И е пределно ясно, че цялото ново движение е с пъти по- добро от старото. Всеки си уважава групите, които слуша. Това е право на избор, не задължение. Е как да ги уважавам старите групи.като музиката им въобще не ми се нрави? Има си стари песни че и цели групи, които наистина ми харесват адски много- факт. Но просто като започнеш да слушаш съвременна музика, не е задължително да ти закачат табелка- "Уважавай старите групи...or else!"
Ся има ли нужда отдолу пак да пиша "лично мнение"? 
| Говорех конкретно за Кис и другите стари групи покрай тях с подобен стил. Музиката, която слушам не произлиза директно от такива групи. Това едно на ръка. Второ- само защото са положили основите на що годе нов вид музика, трябва да ги уважавам? Нови стилове се зараждат и в края на 80- те и в началото на 90- те. Въпреки че, музиката им въобще не ми се нрави, трябва да ги уважавам? Много ясно, че не. Незнам защо всички като даденост приемат факта, че морално и музикално остарелите групши са за уважение. Имали са си времето, постигнали са си своето- ок, чао! Сега е времето на новите групи на новите стилове. И е пределно ясно, че цялото ново движение е с пъти по- добро от старото. Всеки си уважава групите, които слуша. Това е право на избор, не задължение. Е как да ги уважавам старите групи.като музиката им въобще не ми се нрави? Има си стари песни че и цели групи, които наистина ми харесват адски много- факт. Но просто като започнеш да слушаш съвременна музика, не е задължително да ти закачат табелка- "Уважавай старите групи...or else!"
Ся има ли нужда отдолу пак да пиша "лично мнение"? ![]() |
пийс !Emi kakwo da wi kaja .... be6e mi liubimata grupa ... malko mi omruznaha oba4e mnogo mi hareswat ... slu6am gi i naprawo trupki me pobiwat kato gi 4uq ... a koito ne gi hareswa po-dobre da si zamul4i 6toto ot takiwa kato tqh e potrugnala tazi muzika.
Правила -> http://forums.irontrees.com/rules.php
edni ot ba6tite na rocka sa towa...unikalna wiziq s unikalni umeniq w edno towa sa Kiss...
Правила -> http://forums.irontrees.com/rules.php
| Manuroth написа: |
| Рок-педерасти |
| Manuroth написа: |
| игнорация. |

мрън
Е какво ви е мнението за тази класика в жанра
?
Просто в тях има нещо различно, което ужасно много ме привлича 
На мен лично много ми харесват. По принцип не ми харесват много от така по - старичките групи, но те определено са ми се издигнали в очите
Последната промяна е направена от crow на Нед Дек 17, 2006 10:55; мнението е било променяно общо 2 пъти