аз мисля като теб ;)
не съм слушала много неща,но това което съм ми харесва..
а бтв какво значи съкращението.. ![]()
and stays within my sight!
ОО да...групата гоято ме заплени по индъстриал/индъстриал рок/индъстриал метъл музиката....Първото им парче дето чух беше Megalomaniac във версията от ост-то на Mortal Kombat:Anihilation май. И много ме радваше. После им изтеглих албума от 2001(Attak) и този от 1997(Symbols) и почнах да ги слушам яката. През това време се образовах и разбрах че въпреки че са сравнително неизвестни са едни от хората които първи експериментрират с китари и цялостно рок и метъл звучене в индъстриал-а в края на 80-те. В началото на 90-те (по-точно през 1993) издават Angst който пробива път на индъстриал рока в мейнстриима.Заедно с Ministry и Nine Inch Nails са едни от най-великите и влиятелни групи в този жанр....просто култови....единственото нещо тяхно нещо което не мога да намеря е първия им албум Opium чиито оригинал е издаден в ограничена серия от 200 аудиокасети...през 2001 издават ReMastered вариант, но той има малко общо с оригиналния Opium...Тази година издадоха Tohuvabohu - приятен албум с добри песни, но все пак най-яки за мен остават WWIII,Attak,Symbols и по-старите им 90-тарски албуми :]
заслужават доста повече внимание...
True , true ....Винаги верни на стила си ...Никога на парите в музиката

Blessed by the fire
споредмен свиряд добър индустриал метал и аз ги харествам,много хора не мислят като мене,а вие.................