Добре бе, метълисти, какво сте се хванали за тоя не(о)-метъл като удавници за сламка? Знаете, че за нищо не става и пак повечето ви мнения са в този подфорум.
Отделяте повече време в псуването против нещо, след като можете да го отделяте в писане и спомагане за/на нещо, което харесвате. Оставете девойките да си слушат женската музика и да си я обсъждат с малолетни и ChalgaMAKER-и. (;

Бях там!!!! (а.к.а. пз за мен) 

УНИКАЛНО! КОРН НА ЖИВО - ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ ГО ПОМНЯ!
Бях там!!!! (а.к.а. пз за мен) ![]() |
| Цитат: |
| дебютът им носеше в себе си една различна мрачна атмосфера, неподправена психо-агресия и хаотичните вокали удряха наистина дълбоко в съзнанието.
всички песни в диска звучаха мръсно, гаражно и болезнено искрени, без да се износват при прекомерно слушане. колкото и да се опитваха в последствие, корн не успяха да постигнат химията на този звук отново. |
| Screamager написа: | ||
|

искам пак на КоЯн!
днес се навършват 3 години от концерта им в България..
Изтеглете си новия на ХЕД,
той напомня доста за корн,
но като цяло не е съвсем същото :D
| Def написа: |
| Изтеглете си новия на ХЕД,
той напомня доста за корн, но като цяло не е съвсем същото :D |

Любимите ми песни, които те изпълняват са: Right Now; Liar; Comming Undone; A.D.I.D.A.S. ; Twisted Transistor; Somebody Someone; Children Of The Korn; Falling Away From Me; Did My Time; Shoots And Ladders; Twist; Word Up и Freak On A Leash

tHanKlesS
като каза 12 годишни, сега си припомних как с няколко приятели докато чакахме да влезем и до нас дойде 1 майка с дъщеря си ( на 13 беше) и ни помоли да влезе с нас, защото тя (майката) нямала билет, а ние сме и се виждали свесни! и малката беше голяма работа!
мн ме радват такава младеж;)