| NemesiS_sL написа: |
е за къде без тях?
Както сигурно всички знаят,КоЯн са основателите на New Metal вълната, и с музиката си спомагат за възникването и на Alternative и Rap Metal групи през късната 1990 г. и ранната 2000 г. КоЯн имат продадени над 25 млн албума из целия свят,като 16 млн от тях са в разпространени в САЩ,което ги прави една от най-добре продаваните метъл групи през последните 12 години. на мен лично са ми една от любимите групи.от всичките им албуми най-мн ми харесва 1я и едноименен.Групата е претърпяла множество трансформации в музикалния си стил,наскоро и в състава си (след напускането на единия китарист - Brian "Head" Weltch;можем да се похвалим,че на 08.09.2005 г. имахме честта да ни посетят и да бъдем свидетели на едно велико шоу
Е,какво е вашето мнение за КоЯn? |

абе то и Корн вече са си стара школа...
мисля за тях, че са в графата велики групи, с велики музиканти, които обаче в даден момент почват да се излагат
не говоря за новия албум - даже ме кефи, говоря за това, че например на концерта през септември почти липсваше всякаква връзка с публиката. излезнаха изпяха си песните и тва е.
музиката им ще остане в историята на музиката, няма спор.
много ги харесвам
ама последният им албум нешо не ме радва
иначе с кеф слушам по-старите им работи
Доста харесвам KoЯn.
Имат някакъв свой си стил, по който, преди да започна сериозно да ги слушам, разпознавах клиповете им, без да съм ги гледала друг път и без да съм видяла надписите.
Освен това, Джонатан има великолепен глас, който направо ме побърква.
| Jem написа: |
| много ги харесвам
ама последният им албум нешо не ме радва иначе с кеф слушам по-старите им работи |
на мене от "Untouchables" насам не ме радват нещо....не и колкото преди....но не мога да отрека какъв страхотен кавър на "Another Brick In The Wall" направиха - много по-добър от оригинала - лично мнение 

| Melody написа: |
| Джонатан има великолепен глас, който направо ме побърква. |
Съгласна съм...
на мен пък последния им албум много ми хареса, въпреки че е доста по различен от останалите... или пък точно заради това
Ех, KoЯn.
Какви бяха, какви станаха...
Та... КоЯn бяха първата истинска група, която прослушах, бях четвърти клас.
Те, така да се каже ме въведоха в света на ' тежката музика '.
С тях разбрах какво наистина значи музика, поне с тях се почна...
Всички знаем най-силните им парчета, няма нужда да ги споменавам, I guess.
Но за мен най-добрата им песен си остава Blind. Завинаги.
KoЯn бяха добра група за стила си, но не ми се коментира в какво са се превърнали.
Не че не се бяха продали ' отдавна ', но това сегашното е немислимо. x_X
Отделно, че принципно не мога да се изказвам адекватно, но тук трябва да отбележа, че KoRn са ми адски силно любими, от най-любимите, в топ 10 на най-личните ми групи (:
Те са ми неизкоренима любов, независимо промените и всичко, което се говори за тях.
Може би защото не приемам промените им като комерсиализъм.
Или се самонавивам да не ги приема така.
Дано наистина да е неизкоренима думата. (:
|
Но за мен най-добрата им песен си остава Blind. Завинаги. |
На мен лично най-много ми харесва последния албум 
| Crossbreed написа: |
На мен лично най-много ми харесва последния албум ![]() |
иначе Clown, Hating, Justin, Let's Do This Now, Right now, seed, Wake Up Hate.. винаги ще са си много добри песни за мен, дори и да са им от най-комерсиалните 
| Aishlinn написа: | ||
и на мен и точно от това много се плаша, защото е може би най-комерсиалният от всички .. израснала съм с Корн, даже са ми на второ място в ласт.фм по слушани групи, но определено не са ми любими .. престанах да ги харесвам може би преди 2 години, но като се сдухам.. просто не мога да не си ги пусна иначе Clown, Hating, Justin, Let's Do This Now, Right now, seed, Wake Up Hate.. винаги ще са си много добри песни за мен, дори и да са им от най-комерсиалните ![]() |

A Certain Shade Of GreeN
Биография на Korn, изготвена от maggot в irontrees.com !
е за къде без тях?
Както сигурно всички знаят,КоЯн са основателите на New Metal вълната, и с музиката си спомагат за възникването и на Alternative и Rap Metal групи през късната 1990 г. и ранната 2000 г. КоЯн имат продадени над 25 млн албума из целия свят,като 16 млн от тях са в разпространени в САЩ,което ги прави една от най-добре продаваните метъл групи през последните 12 години.
на мен лично са ми една от любимите групи.от всичките им албуми най-мн ми харесва 1я и едноименен.Групата е претърпяла множество трансформации в музикалния си стил,наскоро и в състава си (след напускането на единия китарист - Brian "Head" Weltch;можем да се похвалим,че на 08.09.2005 г. имахме честта да ни посетят и да бъдем свидетели на едно велико шоу
Е,какво е вашето мнение за КоЯn?