нов албуум 
Новия албум ще стане класика

!То какво повече ни трябва де
!Поредния албум в засега отличната им дискография.
на мен ми хареса, не очаквам да издадат по-агресивен албум от new american gospel така или иначе
wrath пък напомня на предишните два албума, което си е достатъчно добре в крайна сметка.
'broken hands' мачка, а и текстовете са много добри.
| на мен ми хареса, не очаквам да издадат по-агресивен албум от new american gospel така или иначе
wrath пък напомня на предишните два албума, което си е достатъчно добре в крайна сметка. 'broken hands' мачка, а и текстовете са много добри. |

Страхотна група! Някой ден ще са най-големите определено! Wrath звучи много яко, а Ashes of the Wake си е чиста метъл класика!
Засега Wrath е най- добрия албум, излязъл през 2009г. за мен! Само а-1ех на Сепултура ме изкефи също толкова!
Справили са се отлично,като не може да се каже, че са прогресирали. Поредната доза як американски метал!
Adios planet earth,
now die!
Не съм слушала всичко от тази група, но от това, което чух, смело бих казала,че са доста добри. Много ми допада Randy Blythe, хубав глас вади и е доста симпатичен (:

Blessed by the fire
От месец насам се готвя за новия албум и вече нямам търпение да излезе
.
Готвя се със старите класики и:
+Sacrament-добре бе...какво ми е било през 2006г. та да не се изкефя на тая резачка!?Албума е перфектен!
+Walk With Me In Hell(dvd)-поредното двд,което както винаги е интересно.Малко са се поуспокоили момчетата май...а концертните записи са убийствени,именно заради тях дадох 2ри шанс на Sacrament !!!
И така ето какво очакваме:
Ето и как изглежда новия брой на списание Про-рок:
http://pro-rock.net/cgi-bin/index.pl
Adios planet earth,
now die!