През последните две-три години изгубих голяма част от уважението си към тях
Изгубиха ме като фен
оооо няма кво да говорим за limp bizkit луди са и тва е,а колкото до песните си напоследък след като Fred Durst скъса гласна струна няма как да правят за сажеление музика както преди .... и тва е мн жалко .... иначе тяхните ми любими песни са : nookie , my genneretion ... eat you alive а колкото до bihind blue eyes тая песен е кавър,оригинала е на screwdriver ...... 
"People = SHIT(what you gonna do?)"
"People = SHIT(cuz i`m not afraid of you!)"
апф..това е най-голямата тъпотия..поредната американска боза..не ми се коментира...
and stays within my sight!
Аз съм голям фен на тази група, но липсата на каквито и да е новини за тях в последните няколко месеца започва да ме отчайвана. Иначе любимите ми песни са; Livin' It Up, Break Stuff, Armpit, Crack Adict, My Generation и Faith
az naskoro pak se zaribih po lb,emiiiiiiiiiiiiiiiiiii mn sa dobri,osobeno parvite im ne6ta :D
От един месец се върти клипче по youtube.com, в което Фред и Уес играят заедно. Остроумно е и е свързано с последния албум на Бизкит, когато Уес се върна.
Т'ва е линка
http://youtube.com/watch?v=BPbVB37H-NU
незнам за вас но на мен това ми е любимата група
Лекинко от аватара ми става ясно, че супер много се кефя на Лимп. Уес ми беше любимият член на бандата, но след като напусна много ме кефи как свири на баса Сам. Иначе бандата е уникална. С нея ми мина училищните години, изживях уникални години с тяхната музика, може да се каже, че те ме открехнаха към НЕО-МЕТАЛА и към други банди!
Обичам : Counterfeit, Re-arranged, Full Nelson, Hold on, Build a Bridge, My way.
Фред обаче развали/разруши групата и то на няколко пъти. Уес също, той е изключителен егоист, изгони за малко Ото...абе изобщо няма да се върнат good old times, ама к'во да праим!
Limp rocks!
слушам само две техни песни
behind blue eyes и build a bridge
Първата не е тяхна
. Обаче, за втората и аз съм съгласен, че е много добра
. Липсват ми много
!

| NemesiS_sL написа: | ||
е,и кавър да е,пак те я пеят ![]() |
. Ама клипа е малко блудкав!| ChalgaHATER написа: | ||||
Не е лош, тоя кавър . Ама клипа е малко блудкав! |

Cursed
Ми к'во да ви кажа,кажете си мнението за групата.Според мен са много добри макар много хора а ги мразят.На мен лично любимите ми техни песни са my generation,my way,behind blue eyes,take a look around