Преди бяха любимата ми група, но сега вече не ме кефят толкова. Слушам ги все още, но много рядко.
Имат страхотни песни като Numb и Carousel, които винаги ще ми харесват.
мразя ги много..бих им организирала национално пого..с едно голямо лого.. и т.н.
хахахахах

and stays within my sight!
Хм...и тез ги мразя...и тез са супер смотани....йе....всички станаха рапЕри....ууу
Тази тема ще храни много спорове. :)
Обичам Linkin Park и винаги ще ги обичам. По специален начин.
А и тъпотиите, които се говорят по техен адрес и от двете противоположни страни са като предизвикателство.

Вече не са ми на сърце, а преди не можех без тях. Още ги обичам и винаги ще помня колко яко беше когато се кланях на тяхната музика
С тях свързвам много хубави моменти от миналото ми, а и още има песни които си пускам от време на време. Трябва да чуете новите песни, мисля че LP се връщат! ИСТИНСКИТЕ LP!
хмм ЛП дъ бест а пък колкото до новите песни наистина са върховни
аре да ми пратиш някоя плс 
Вече не са ми на сърце, а преди не можех без тях. Още ги обичам и винаги ще помня колко яко беше когато се кланях на тяхната музика С тях свързвам много хубави моменти от миналото ми, а и още има песни които си пускам от време на време. Трябва да чуете новите песни, мисля че LP се връщат! ИСТИНСКИТЕ LP! |
?
| *Imperfect*Girl* написа: | ||
кви нови песни? кога? как? ако говориш за песните:QWERTY & READING MY EYES те вече са много добии а ако има други ще можеш ли да пратиш ? |
Announcement Service Public ооо тва е от LPU6 наистина мн добро 
по-соро от 27-ми
тва ше е върха, баси от кога го чакам (от последния насам)

Cursed
Какво мислите за групичката мен лично си ме кефи