| Melody написа: |
| Вярно...
Раздела е "Кино" а Изгубени е сериал... Но виждам, че има много фенове тук. Е кажете си мнението за него. Теориите... Кой ви е любимия герой? Омразния? Дали всички са луди и им се привижда. Защо има само един курс за излизане от острова? Какви са мистериозните числа? Защо черия дим уби Еко, а първия път го подмина... Такива работи... Аз съм гледала третия сезон сямо до 6-тия епизод, щот нещо спряха да ми го качват на сървъра... Дано да сложат и другите серии по - скоро, понеже стана доста интересно. |
аз мислех да я направя тази тема
нямам търпение да го видя - Джак какво ще измисли - та той не знае, че те са откъснати на отделен остров ... много интересно ... много загадки, а и като цяло начинът на развитие на дествието - определено един от най-завладяващите филми за мен ...
Дам ... имам още какво да кажа ... и за напред ще продължавам да го гледам този филм 
Страхотен е филма! Е, Призън брейк го засенчи (и с право, ама тва си е мое мнение) но все пак никой неможе да отрече че е добър. Малко се поизхвърлиха с тия бели мечки ама що пък не.
| *Imperfect*Girl* написа: |
| Да наистина доста е добро филмчето и определено повече ме кефи от О.С тва се пак е лично мое мнение |

Да наистина добре, че няма да продължи много (се пак неща да става като Дързост и красота) и да земат да поразкрият малко загадки начи, не е чесно.
Последната серия, която излезе не съм я гледала, щот не мога да намеря субтитри, а английският ми е "леко" зле и ако изпусна нещо важно ще се изям.
| Аз нещата около Дезмънд нещо не ги зацепих...
Завъртя там ключа и... Мани, мани... |
нали знаеш, че той има чувството, че всичко това се е случвало преди ... пророчески или някви такива способности има ...

Ама и на Сойер уроците едни... ХАХАХАХ
Иначе и на мен той ми е любимия герой.
Също се кефя и на Саид.
От жените любимата ми бързо я убиха...
Да..
Ана Лусия...
Лека й пръст.
|
Иначе и на мен той ми е любимия герой. Също се кефя и на Саид. |
а от жените Кейт макар че е лигла някаква, но и Клеар вече, след като я видях като готичка в последните епизоди и адски й ходи 
Аве яки са всичките
Аз само чакам някой да пише в тая тема и аз да съм следващия
Ето малко интересни клипчета:
David LaChapelle LOST - да потанцуваме с Лост
Забавни интервюта с някои от героите на самия остров
Пародия на Лост
Иначе относно персонажите - освен Сойер и Кейт ме кефи ... въпреки, че е лигава си е добричка тя, а и е много сладка
иначе и Клеър е много хубава
А относно последните епизоди - много интересни работи за Лок се разкриха, а това с баща му накрая, честно казано от един момент от гледането на епизода го очаквах това накрая ама ще е по-интересно какво Лок ще направи с него
иии ще е интересно какво ще направят с нашите ... дали ще ги пуснат ... особенно Лок дали ще си тръгне ...
А в следващия епизод ще става дума за Ники и Пауло... сравнително новите персонажи, които не са се появявали в последните два епизода ...
Ето и малко повече инфо за следващия епизод:
Той ще се казва Expose
Трейлър:
Трейлър + снимки от епизода[трейлъра е същия ама има и много снимки от епизода]
И малко инфо за следващия епизод, който ще излезе в Четвъртък:
Сън се замисля за отвличането й от Другите, а Хърли става подозрителен към опита на Сойер да разкрие мистерията около двамата оцелели, Ники и Пауло. Чрез серия от ретроспекции ще разберем какво са правили Ники и Пауло преди катастрофата и как са оцелели 65 дни на острова.
| AmyLee написа: |
Хех .. Сойер е с най-дразнещ характер, но явно е всеобщ любимец! ![]() |
Ааа и всичките тея прякори дето измисля ... ето бях намерил преди време един списък с прякорите дето той ги измисля":
много яко 
| AmyLee написа: |
Хех .. Сойер е с най-дразнещ характер, но явно е всеобщ любимец! ![]() |
всъщност човека не е чак такъв гадняр просто не знае как да се изразява и ен ме кефи
абе новия епизод е много як
мн ми хареса 

Blessed by the fire
Вярно...
Раздела е "Кино" а Изгубени е сериал...
Но виждам, че има много фенове тук.
Е кажете си мнението за него.
Теориите...
Кой ви е любимия герой?
Омразния?
Дали всички са луди и им се привижда.
Защо има само един курс за излизане от острова?
Какви са мистериозните числа?
Защо черия дим уби Еко, а първия път го подмина...
Такива работи...
Аз съм гледала третия сезон сямо до 6-тия епизод, щот нещо спряха да ми го качват на сървъра...
Дано да сложат и другите серии по - скоро, понеже стана доста интересно.