Адски добри.
Вокалът е добър, музиката им е готина, текстовете им са хубави ..
Барабанистът ми прави впечатление, особено в парчета като 'Say What', много готино започва.
От албумите може би най-много любими песни имам от Look My Way ..
Особено 'Been There, Done That', 'Pushin Me' & 'Temptation Or Restraint'.
И така като гледам, не съм слушала цялата дискография, ама има време.
Не са кой знае колко тежки, ама не са и скучни, което ме кефи.
Та Cricien е полубрат на Roger Miret (ако не знаете кой е той- къде сте били досега мамка му?
) И Miret повлиява изключително много на по- малкия си брат относно музикалното му израстване. Има си хас брат ти да пее в Agnostic Front и ти после да не направиш брутална хардкор група.Хах.
Слушал съм им цялата дискография и мога да кажа, че стават все по- добри. Но все пак любим албум си ми остава Demonstrating My Style.
EeEeE тфа ми е любимата групичка ахахах, мноу зарибена....... VIVA LA MADBALL!!! ...... адска е! 
this day hereafter dies,
falls swiftly into night..
and stays within my sight!
този форум няма как да мине без тази група ...
енергични ... адски енергични ...
много ме кефят ...
обичам Been There Done That и Demonstrating My Style... тея албуми са адски 
Хах, на тая тема съм много пристрастен. Секви работи слушам, ама Медболницата винаги ми е най-присърце, просто имат едно неповторимо настроение и усещане, де да знам и аз как да го опиша, ако човек тръгне да ги гледа и оценява по некви общовалидни параметри едва ли ще разбере защо са любима група на толкова много хора. Честно казано не мога да им направя "дисекция" албум по албум, въпреки че мога много да говоря ей така за приказката, ма не мога ги степенувам - всеки албум си ме кефи по специфичен наин. Само последния ощя не може да ме зариби както предишните, и аз не знам защо, ма като се замисля колко време чаках Legacy-то и как бях леко разочарован като го чух за първи път (щото очаквах очаквах едва ли не продължение на Hold It Down, каквото ни убеждаваха че ще бъде) или как повече от една година отказвах да си пусна пак Look My Way, и си въртях само Demonstrating My Style, абе де да знам, не са от лесно зарибяващите и лесносмилаемите банди, ако не им "усещаш" текстовете и идеята (на които понякога музиката понякога се явява само за да засили дадена емоция) никога няма да ти харесат.
ебати безмисления пост дето написах ахахах нищо не успях да кажа

A Certain Shade Of GreeN
брей тоя подфорум мн празен.....
Та групата е създадена през 1980г. в Ню Йорк.Някои от членовете си имат и странични проекти.
Членовете са:
* Freddy Cricien - Вокали
* Hoya - Бас
* Mitts - Китара
* Rigg Ross - Барабани
Ето и дискографията на групата:
* Ball of Destruction (7" EP) (1988/1992)
* Droppin' Many Suckers (1992)
* Set It Off (1994)
* Demonstrating My Style (1996)
* N.Y.H.C. Documentary Soundtrack (1996)
* Look My Way (1998)
* Hold It Down (2000)
* Best of Madball (2003) - Compilation of greatest hits
* NYHC EP (2004)
* Legacy (2005)
Аз лично не съм я слушала цялата, но това, което ми е попадало, ми е харесало