последно от колко часа ще е ?
аз съм към Варна
Доколкото разбрах - евентуално към 20.00 ще почне шоуто, добре, че е само една подгрявката. Абе, само аз ли си мисля, че Malevolent са по-голяма група от такава за The Box? Вътре ще е като на първия Pungent Stench.
| Bate_Ti_Kolio написа: |
| На хартииката пише 19.00. Там някаде...дееба тая детски дискотека "The Box". До 22.00 всичко трябва да е приключило. |

Кочинка беше, но очаквах повече - и от публиката (не се препълни клуба), и от сетлиста, и от бандата (бяха с една китара и без титулярния басист). Иначе си имаше джиджи-биджи, танци-манци и те такива благинки.
Да, бе - нещо много кратко и нямаше Thou Shall Kill!, но като цяло съм доволен. Вкараха сценично поведение, пък и публиката се изкефи доста. За 1-и път от доста време разгледах разни форуми и сайтове за отзиви и много ме издразни, че още има някви мърли и НЕхетеросексуални господа, които тровят наляво-надясно как органзиаторите в София били преебали варненци. Те, обаче едва ли знаят, че Malevolent Creation сами потърсиха връзка с хора в столицата да организират концерт тук. На тези анонимни бедняци явно им е трудно да хванат най-простата сметка. 1 концерт = 150 човека, 2 концерта = 300+ човека. Пълен форумен смяс. †

Blessed by the fire
Аз напреднах вече с билетите.