Абе готина група, става за откачане. Имат много метъл химни, но напоследък в албумите им се намират трудно 3-4 хубави песни. Въпреки всичко вече се стягам за концерта. 
завиждам ти.Ужасно много ми сее ходи обаче май ше ми се размине,а като се има и на предвид,че не е сигурно че ще има втори концерт в бг направо ми се плаче 
speak my name
believe in me
and live again
And I hate to see all the hurt
of the ones left behind... behind... behind
Боза с лимонтузу.
любими песни, мииии , доста са : Die for metal, Warriors of the world united ; I believe ....
Нищо особено. клоуни - КИНГС ЪФ МЕТЪЛ хахаах - кога някой са правли метъл те не са били още неприличен поглед в очите на незнайните си бащи. Warriors Of The World Е НАЙ-МАЛОУМНАТА и най-бездарна метъл песен на всички времена. OTHER BANDS PLAY MANOWAR'S GAY!
След чудото в Каварна мога само да се преклоня пред Manowar. Признавам си не винаги съм се изказвал ласкаво за тях, ама пичовете ме опровергаха и никак не съжалявам за това. Наистина многоооооо големи.
Класа
, която малко групи могат да достигнат. Респект !!!
Никога не съм ги харесвал заради огромното, неоправдано самочувствие. А тия дет им се връзват - нямам думи, метъл братство, истинските войни - Wtf?
Man0waR рулират.Това ми е една от любимите групи.Наистина направиха много голямо шоу в каварна , просто беше незабравимо.
Дано тези които не успяха да дойдат да отидат следващия път . ХЕЙЛ !!!
Manowar Manowar is living on the road ..
Смачках се на тоя концерт. Не съм хипер мега огромен фен но бая съм ги циклил ; ) Та тея батковци ми откъснаха главата на концерта и мисля ако пак си домъкнат дъртите задници насам пак да съм там и пак да се дера :
"The gods made heavy metal and they saw that it was good
They Said To Play It Louder Than Hell
We Promised That We Would
When Losers Say It's Over With You Know That It's A Lie
The Gods Made Heavy Metal And It's Never Gonna Die" 
Една от любимите ми групи. Винаги ще има някои които да не ги харесват и да ги оплюват- въпрос на вкус. Що се отнася до концерта не успях да отида и много, много ама наистина много ме е яд. Надявам се да има втори път
Много ги обичам, направиха голямо шоу! Който не е бил там не може да го разбере.
Но като цяло пари за Емолар ... Менолар исках да кажа не бих дала, а и не бих си направила труда да прескачам оградата.Не ме кефят 
Die For Metal 

Blessed by the fire
Ами интересно ми е да разбера кво мислите за една от мойте любими групи Manowar

Според много хора музиката им е еднообразна и скучна,обаче аз мисля че правят уникална и много въздействаща музика
Пишете дали ги харесвате и имате ли любими песни,едни от любимите ми са Warriours of the world,House of death,Mauntain,King of kings,the crown and the ring и др.
Пишете
speak my name
believe in me
and live again
And I hate to see all the hurt
of the ones left behind... behind... behind