Не са ми в списъка на любимите групи ама някой песни наистина са здрави... 
Просто "много добри"??? Тази група е велика!
| dennis_f написа: |
| Просто "много добри"??? Тази група е велика! |

честно казано аз не съм им фен.имат песни които наистина ми харесват,но не бих казала,че са ми сред любимците.
но определено не може да се отрече,че си имат феновете и че са група на доста високо ниво,която е постигнала наистина много.

За мене Металика са като стар приятел, който дори и да направи някоя глупост няма да предам! Просто Metallica са постигнали толкова с музиката си, че са останали дълбоко в сърцата на милиони. Всъщност не стар приятел - стара любов. Има нещо сантиментално във връзката на феновете към музиката им. Може St Anger да е ужасен албум, далеч от това, което очаквахме от тях. Дори бих казал, че ако не беше на Металика трудно бих седнал да го слушам, като максимума би бил да ми харесат за "общо" слушане 1-2 песни (Frantic, The Unnamed Feeling). Но самия факт, че тези хора са го направили и това изразява тяхните чувства в един период от време ме кара да го слушам от време на време.
ПП- Не искам да споменавам в един пост старите им песни и тази гавра 
Metallica дори в началото не са били чист Thrash. А за сега да не говорим.
Доказали са се и са заслужили славата си. Дори и да не съм им най - голямата фенка, наистина ги уважавам, заради всичко, което са постигнали.
И на мен са ми стара любов. Одобрявам всичко, което са направили (като музика), като изключим албума St. Anger. 
И на мен са ми стара любов. Одобрявам всичко, което са направили (като музика), като изключим албума St. Anger. ![]() |

И аз се присъединявам към горните два поста.
Металика дори и със St. Anger в дискографията, си остават Металика, каквото и да говорим.
Да, продадоха се, но можеше и по-зле да е, определено.
Старите им неща си остават, ако ще и още 3 албума като St. Anger да запишат.
Btw, One е песента! <333
Аз лично имам доста любими парчета от там <3
Та иначе за Металика .. ми велики.
И това всички го знаят, благодарение на 'Nothing Else Matters', която аз по тая причина откровено мразя.
Ужасно е да мразиш толкова хубава песен :(
Ениуей, другите им популярни песни не ги мразя, непосилно ми е Х.Х
'Unforgiven II' е просто толкова красива, толкова уникален текст, обожавам я, самото й слушане трябва да се оцени .. <333
Текста, текста, текстааааааааааааааааааа ..
От любимите ми песни на Металика .. 'Until It Sleeps', 'Ain't My Bitch', 'Shoot Me Again', 'Memory Remains' ..
Обичам и кавърите от tribute (:
Кавърите на 'One' .. и нито един до оригинала, ебати (;
Хах, Crematory ^^ .. Korn <3
Бтв, обожавам Ларс Улрих <3
А и, да, те не са точно траш, но не са и точно хеви, въпреки че се водят част от голямата четворка на траш метъла :)
Но те и четирите групи в тая четворка са толкова различни едни от други, по мое мнение :)
Трябва да им се признае, че със "St. Anger" наиситна се опитаха да направят нещо ново, да надградят стила си, а не като останалите стари групи просто да се цопнат на сцената след десет годишна почивка, мислейки си, че всичко е както е било през 80- те. Именно заради това обаче, закостенелите им стари фенове отхвърлиха албума с лека ръка.
Горе долу ми харесват "Load" и "Reload", както и отделни по- стари песни.
Ride The Lightning
Enough said.

Lord Of Hatred
Металика се падат като основатели на ТрашМетъла,тъй като те са първата група свирещи този стил,въпреки че имат и доста ХевиМетъл песни,но повечето им песни се основават на Траша,но какво мислите за групата изощо,аз мисля,че са доста добри