Ски-скокове

Създайте нова тема   Напишете отговор
Автор
Съобщение
bfmv_fenka
Blessed by the fire

bfmv_fenka е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Юли 15, 2008 00:10    Заглавие: Ски-скокове
Отговорете с цитат

Много обичам да зяпам ски-скоковете значи, ама миналата зима за жалост не успях да следя много-много какво става (тъпо даскало значи!). Любимци са ми австриеца Грегов Шлиеренцауер (абе, ся се сетих, той ми мяза на акторите, които играеха близнаците в "Хари Потър") и швейцареца Симон Аман. Адам Малиш е много добър, но е дразнещо всеки път да се справя толкова добре при положение че не ми е особено симпатичен Хахаха... Този Якобсен ми беше доста антипатичен по-миналия сезон, тогава се справяше доста добре, ама после нещо се поизгуби, тъй че вече нямам проблеми с него Хахаха... Швейцареца Кюетел също ми е симпатичен. На отборните съзтезания съм за Швейцария, ама те не се справят чак толкова добре, щото само гореспоменатите двама са добри скачачи Хахаха...
Добре стига съм се правила на голям разбирач, не е така, затова ще млъкна Хахаха...
Сега е ваш ред =P Има ли фенове?

Colin_Power
Blessed by the fire

Colin_Power е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Юли 15, 2008 21:58    Заглавие:
Отговорете с цитат

оооо и мене мноо ме радват да ги гледам!макар че незнам толкова,колкото тебе....все пак е приятно за гледане Усмивка

EddieLomax
Bunny reaper

EddieLomax е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Юли 26, 2008 20:34    Заглавие:
Отговорете с цитат

Дам яко е Усмивка особено като знаеш че всеки момент може да падне и да се пребие Намигване Хъ-хъ

Не ве ебавка супер луди са обаче със скейт повече ме кефи от колкото със сноуборд Усмивка

The life is a big madhouse, don't miss living in it !!!

Istinskiqt priqtel e tozi koito ako go sybudi6 v 6 sutrinta s vik "Kopele, ubih 4ovek!" toi da ti otgovorio: "Ok, kyde 6te kopaeme?"

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор
    Irontrees метъл форум Форуми » Спорт, здраве и туризъм
Страница 1 от 1

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You can topic ban in this forum

gallery  my profile  shoutbox  rss

-