http://www.vbox7.com/play:0da076a4
this day hereafter dies,
falls swiftly into night..
and stays within my sight!
дано не ти се случва,не е лесно ;)
and stays within my sight!
и все пак:найтуиш съкс 

Според мен целия албум си заслужава, но най много ми харесаха The poet and The Pendulum и Bye Bye Beautiful. Все още ме ят за Таря , но и новата не е толкова зле 
Хмм Nightwish са си Nightwish (сега с новата май не са много Nightwish, ама нищо) всъщност май е крайно време да им чуя новия албум. Всъщност Nightwish никога не са ми харесвали чак толкоз много (може би най-вече заради вокала). Не че нещо... Таря по принцип има страхотен глас, но когато чух другите готик/симфоник/пауър метъл групи с женски вокали, ми харесаха повече (най-вече като тембър). Тва все пак си е мое лично мнение. Иначе като инструментал са просто перфектни и изключителни. Дам... трява да го чуя новия албум..
Не ми харесваха с Таря и сега не ми хареват

наистина,таря е по добра

| CorpseGrinder написа: |
и все пак:найтуиш съкс ![]() |
Aз искам да знам какви са аргоментите на идиотът който реши ,че те са Готик метъл
| industrial metal lover написа: |
| Aз искам да знам какви са аргоментите на идиотът който реши ,че те са Готик метъл |
мн ги уважавам!!супер добра група са........но както повечето - и аз мисля че няма да намерят по-добър вокал от първия........
Хмм... В началото когато ги чух за първи път с новата реших, че смяната на Таря може и да е за добро... След това реших да потърся повече песни... Чух новият албум... Не е много зле, но определено може и по-добре... След това чух изпълнение на живо... Тогава съвсем се отчаях и заключих че на трябваше да гонят Таря ако искат да продължат да радват феновете си... Най-вече защото песента която новата пееше Wishmaster... Не знам, ако някой е чувал въпросното изпълнение ще ме разбере... Ако не - Ето
Your last will to be forever free

Bunny reaper
Бе не ми харесват.

Не ми харесват и това си е.