Суоми

Създайте нова тема   Напишете отговор
Автор
Съобщение
Dead Rose
Bunny reaper

Dead Rose е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Юли 17, 2006 22:15    Заглавие: Суоми
Отговорете с цитат

Ем, тук си е моето местенце в този раздел. Иначе по съответната тема, щом аз я пускам, би трябвало да понапиша нещо. Фенка съм. На почти всичко (което съм чула), излязло от тази студена, далечна, непозната и мрачна, но "иначе тооолкова симпатична" страна.
То не са Entwine, Sethian, Charon, Amorphis, 4order, To/Die/For, For My Pain, Poisonblack, Sentenced, Silentium, Lullacry, Diablo, Apocalyptica... от Children of Bodom само на Алекси съм му фенка. Намигване Изчервявам се

crow
мрън

crow е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Юли 18, 2006 13:01    Заглавие:
Отговорете с цитат

Само едно мога да кажа, Финландия е просто ..... май дори думите не ми достигат относно нея Хахааа Просто тази страна е супер, най - вече зареди прекрасната музика, която идва от там. Всичко което съм чула просто е невероятно Благодаря! Благодаря! Благодаря! Едни от най - любимите ми банди са точно такива, нз тея хора как го постигат, как правят такава страхотна музика, но нека продължават в същия дух! Благодаря! Благодаря!Благодаря!

Последната промяна е направена от crow на Нед Сеп 03, 2006 18:01; мнението е било променяно общо 1 път
Melody
Blessed by the fire

Melody е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Юли 19, 2006 04:31    Заглавие:
Отговорете с цитат

Хм.. Гледам на Финландия, като на "Столица на метъла"
щом си харесам някоя група и разбера че е финландска, първото нещо дето ми изниква в главата, е:
"Трябваше да се сетя."

Една от най - любимите ми групи (Nightwish) е от там.

`Something Wild`
Cursed

`Something Wild` е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Апр 15, 2007 16:49    Заглавие:
Отговорете с цитат

Най-добрите групи са от Финландия...Children Of Bodom, Nightwish, Sinergy, The 69 Eyes, The Rasmus, For My Pain, Tarot...

Hate... I can't control it anymore,
You'll see the red light more and more
Trapping you in destroying despite
By the red light in my eyes...

Aries
Bunny reaper

Aries е офлайн 
МнениеПуснато: Съб Фев 16, 2008 21:59    Заглавие:
Отговорете с цитат

`Something Wild` написа:
Най-добрите групи са от Финландия...Children Of Bodom, Nightwish, Sinergy, The 69 Eyes, The Rasmus, For My Pain, Tarot...

Много правилно!Почти всичките ми любими групуи са финландски.Просто да правят музика им е в кръвта,и я правят както никой друг.
Nyt on styylattu kuukaus niin jykevää on rakkaus

ghost_of_metal_
Cursed

ghost_of_metal_ е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Сеп 29, 2008 23:09    Заглавие:
Отговорете с цитат

Ох най - после стигнах до тази тема!!!
Финландия ми е слабост! Най - вече заради музиката но и по други причини! Слушам изключително много групи! Ше се пробвам да изредя тези които се сетя: Nightwish,Amorphis,Apocalyptica,Apulanta,Ari Koivunen,Before the dawn,End of you , Entwine,For my pain, HIM,Indica,Lovex,Lillacry,Negative,Tarja Turunen, The 69 eyes,The rasmus,Terasbetoni,To die for, Children of bodom,Sonata arctica,Deep insight,Disko ensemble,Virgin dream,Am i blood, Anton Laurila,Falcion, Gotham O.D.,Hellcity 13,Hellcity punks,Lordi,Haloo Helsinki,Suburban tribe...ммм в общи линии са това! Може би съм пропуснала някоя група но просто не мога да изредя всички! Постоянно търся нови и нови! Ако искате ета едно сайтче - http://www.metalfromfinland.com/ само финландско има вътре Усмииивка !
От скоро се мъча да науча поне някой основни изрази на Фински... до никъде не съм стигнала Изчервявам се Не че е труден езика напротив даже - чете се както се пише и има само няколко по - трудни особености но...нямам време! Ходя на даскало и там ми се налага да уча Англииски и Немски и наистина е трудно да сместя и Финския но...няма да се откажа - напредвам бавно но сигурно! щастлив
А да днес си купих и някаква книжка - "Калевала - фински народен епос" - стори ми се интересна ! Намигване Изобщо интересувам се доста от тази студена и красива страна! Яко !

eclipter
Newbe serial killer

eclipter е офлайн 
МнениеПуснато: Пет Юли 29, 2011 09:22    Заглавие: gost
Отговорете с цитат

emi i az taka sym 4uval za tezi grupi

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор
    Irontrees метъл форум Форуми » Gothic Metal
Страница 1 от 1

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите