Ханибал Лектър (:
Е, я кажете сега кое ви е любимото измислено същество. Кво мислите за чудовищата и най-вече за демоните във филите? Аз ного се кефя на Йода хах баси старчето, разкатава ги без грешка! Чудовищата из филмите повечето пъти са сполучливи, като например Пришалеца, пък и Хищника от същата поредица. Само дето съм забелязала, че на хората не им се отдава да правят върколаци и тва си е! Единствения нормален върколак, който съм видяла беше тоя от Ван Хелзинг. В повечето случай приличат повече на маймуни от колкото на каквото и да било друго. А демоните за мен са под всякаква критика. Ето за пример демона от Сайлънт хил (мн скучен филм) е те такова животно нема! Тва демон ли беше или гарга?! Аз като го ввидях за пръв път щяш да падна от смях! С тоя метален клюн ми приличаше находещ Титаник.Е вярно ся злобата му си беше обра, както и брутализма от време на време, ама мн смотан бе. |
дам той по-към съществата спада 
Мии и аз съм съгластна,че вирколаците не ги правят сполучливо.За въмпирите няма да споменавам(пък и те не са измислени) иначее за др не се сещам в момента.АА да Йода и Чубака също многоо ми допадат 
Хищника...
Добре ги казахте.
За мене не остана
)
Можеби
Pinhead
Докъто сме на въпроса, цялата компания изроди си я бива...
http://www.dvdresurrections.com/images/Hellraiser.jpg
http://www.epicheroes.com/shop/images/ee_stock/457.jpg
Да не забравяме също и Дарт Вейдър. 
Хахааа...култува тема!Айде ще ви покажа няколко любимци:
Kroenen of Hellboy
Freddy of Nightmares on Elm Street
Wolverine of X-Man
Davy Jones of The Pirates of The Caribbean
Pinhead of Hellraizor
Durza of Eragon
The Hand'd Eyed Creature of Pan's Labyrinth
Sauron of Lord of The Rings
...
Adios planet earth,
now die!
Пухчо
Онбу
Акамару(то е куче,но нищо)
ханибал, то всичко др е някаква пародия
No time to cry,
I won't shed a tear!
This is, after all the event of the year!
Adios planet earth,
now die!
И Пришелецът си е класика.
| Another Reality написа: |
| ама Ханибал е човек!?Не е някакво свръхестествено същество! |
тия дни се сетих за книжлето Ерагон и следователно за филма... няма да коментирам пълтана абсурдност на останалите неща от лентата, а ще се спра на Сапфира. е те такова животно нема! дракон с пера... това беше възможно най смотания дракон който съм виждала във филм (дори не изгледах и половината по простата причина че нямаше нищо общо с книгата и беше страшно тъп). как може да сложат пера по крилете на дракон?! ОМГ!...
Режисьорско виждане.... О.о
| Melody написа: |
| С пера ли е наистина?
Не го забелязах. бях вече полу заспала като го пуснах. Е не вярвах да видя дракон с пера... Режисьорско виждане.... О.о |

Blessed by the fire
Е, я кажете сега кое ви е любимото измислено същество. Кво мислите за чудовищата и най-вече за демоните във филите? Аз ного се кефя на Йода
хах баси старчето, разкатава ги без грешка! Чудовищата из филмите повечето пъти са сполучливи, като например Пришалеца, пък и Хищника от същата поредица. Само дето съм забелязала, че на хората не им се отдава да правят върколаци и тва си е! Единствения нормален върколак, който съм видяла беше тоя от Ван Хелзинг. В повечето случай приличат повече на маймуни от колкото на каквото и да било друго. А демоните за мен са под всякаква критика. Ето за пример демона от Сайлънт хил (мн скучен филм) е те такова животно нема! Тва демон ли беше или гарга?! Аз като го ввидях за пръв път щяш да падна от смях! С тоя метален клюн ми приличаше находещ Титаник.Е вярно ся злобата му си беше обра, както и брутализма от време на време, ама мн смотан бе.