Чувал съм за тях
Не мога да кажа че съм им фен но определено стават
дамм,определено много силен дебют,има хляб в тия пичо'е
np:Sadistic Nekroabortion
Силен викате а? е са ше се свали. 1-о се учудих щото имам една британска банда със същото име, но определено не са те.
щом няма отговор на бате кольо значи не са му харесали 
Obliteration звучи като старите технически дет метъл банди, няма как да не ти хареса, освен ако принципно не се кефиш дет.
Абе това е доста добро! Прилича на MASTER, но е с типичен шведски звук. Ще си го запазя.
Изтеглих ги и ги слушах днес. Заслужават си да се чуят.
В златните години на дета имаше една култова германска банда Morgoth.
Тези много ми напомнят за тях, но са с една идея по-бързи.
Еее, Маster и Morgoth са много големи имена! Но банди като Obliteration наистина заслужават похвала, че като гледам какви са модерните лайна, които навлизат във всички стилове и ми се струва, че до 20 години истински метъл изобщо няма да се слуша.
Аз си го взех на оригинал този диск и с удоволствие бих си взел и следващия им албум.
Death is beauty !
"This young combo comes from Norway and plays old school death metal. Obliteration is one of the last signatures of Darkthrone's label Tyrant Syndicate Productions. They didn't try to produce something trendy. 'Perpetual Decay' is all but not commercial and if you're bored by the numerous "melodic death" bands and releases, 'Perpetual Decay' will be like a real fountain of youth for you. We have classy melodies (which are melodic and catchy and everything without being weak), great complex death metal solos and fast like mid tempos compositions. This release is a good album of old school death metal recommended for the fans of the genre."
http://rapidshare.com/files/61561261/Obliteration_PD_2007_By_rot.rar - 320 kbps :P
| Еее, Маster и Morgoth са много големи имена! Но банди като Obliteration наистина заслужават похвала, че като гледам какви са модерните лайна, които навлизат във всички стилове и ми се струва, че до 20 години истински метъл изобщо няма да се слуша.
Аз си го взех на оригинал този диск и с удоволствие бих си взел и следващия им албум. |
| HateCops написа: |
| И кое им е комерсиалното на Metallica. |

Orthodox Caveman
Death Metal групата от Норвегия с размазващ първи албум!