аз такива неща не слушам ама искам да те попитам не си ли от www.jic-bg.com
That you HATE every moment

Не
Ensiferium ще ти харесат според мен 
От всички видове метъл Фолкът (което за мен включва Паган и Викинг) ме радва най-много. Korpiklaani, Ensiferum, Eluveitie и Turisas са ми любими банди. Харесвам и някой песни на Finntroll, Metsatöll, Equilibrium, Alestorm, Týr, Moonsorrow, но останалите им са ми или прекалено скучни, или ръмжащите им вокалите не ми харесват. Ако ще има ръмжене, мелодията трябва да е супер яка, за да компенсира.
П.П. Само да ви кажа, първо разберете какво е това, и после пишете, а не като един приятел... Пита ме "Ти кво слушаш?" И аз викам Фолк метъл и той отговори "Е как така хем чалга, хем метъл?" Не се излагайте така... П.П.П. Сори за уточнението, просто трябваше да предупредея |

Newbe serial killer
Здравейте!
.Надявам се да сте ме разбрали,извинявам се за изказа,но съм страшен профан в тази област.
!
имам един малък проблем и искам да се допитам до вас.Значи по принцип се кефя на една,две фолк метъл банди,но изобщо не съм навътре в нещата.Вчера случайно попаднах на бандата Eluveitie и просто музиката ме вкара в някакъв страхотен филм.Просто тези елементи на келтски фолклор в комбинация с тежки китари ме разбиха.За жалост не мога да възприема този блек метъл вокал...много съм далече от тези работи.Мисля че усещате на къде бия вече.Моля ви да ми препоръчате някоя група със сходно звучене като Eluveitie но без блек метъл вокал.Примерно нещо между фолк с тежки китари и хеви вокал
Благодаря предварително