ne razbiram kakav e smisala na temata
тва е щото си от УНСС
абе от кой отбор сте бре?
West Ham United
a ina4e ima samo 1 otbor i tova e Man UNited,makar 4e ot kakto hodih na ma4 na Tenerife i biha s 2 na 0,vzeh i na tqh da se kefq hahaha ;]
Аз сe кефя на Sunderland най-вече заради малкия на ръст но с огромно сърце КЕВИН ФИЛИПС. Един от най добрите нападатели който съм гледал с една от най-сплотените публики зад гърба си.
http://www.youtube.com/watch?v=rn2EXBUwz5c
...и знаменитите победи в местното дерби с нюкасъл. иначе подкрепям и юнайтед след финала им с байерн 1999-а когато солскяер и големия Шерингъм ги наказаха в продълженията 2-1. А унсс е най-помярския университет в целия свят. ако имам 4 лева ше го закрия тоя публичен дом. измет
ЦСКА
Арсенал(Лондон)
Пп:и Рома(Рим),ама ги споменавам като послепис,защото ми прецакаха печалбата от ЕФ...паднаха с 1:4 от Интер...абе поздрав с някое парче на Срам и Позор ;)
Adios planet earth,
now die!
аз арсенал ги мразя щото нямат англичани. няма такъв отбор. дори челси заложиха на 3-а основни англичани. Тери в защита, Лампард и Джо Кол напред. Юнайтед бяха европейски шампиони със желязната си британска халфова линия. Бекъм в добрите му години, Скоулс, Киин и Гигс. имаха и ники бът а и братя Невил в защита. а Арсенал са ЕДИНСТВЕНИЯ британски отбор излязъл в официален мач без нито един англичанин в състава си - срещу Байерн, когато Ашли Кол и Кембъл бяха контузени. Това е смешно. И аз съм от РОМА след 2001-а когато станаха шампиони. В следващите няколко години бихя всички силни италиански отбори с по 4-0, 4-1, а и смазаха Лацио с 5-0 с 4 гола на "самолетчето" Монтела. И МНОГО ги псувах когато тия капути от интер си вкараха 4-е положения вчера. Въпреки това Тоти си остава символ на Рим. велик футболист. Ще се видим в четвъртък в сектор Г срещу Тулуза. Сигурно ще ме уволнят ама ше избягам от работа за да стигна до армията. имам билет имам и много комплекси за избиване. ще бъде уникален мач
kakvo,ne sa te prieli tam i za go mrazi6 li hahaha 
a neka kaja i nqkolko dumi pove4e po temata..Paul Scholes rullz hahahah..ae United sa nai-velikite..minalata godina im razkazahme igrata na 4elsi i arsenal,maurinio izplezi ezik hahahahah:)
ako ima fenove na united moga da im izpratq 1 mn qka pesen za United:)
United fucking rulzzzz!!!!!
samo tova 6te kaja
нее проблема е че ме приеха преди 4г.
нещо е много модерно да си от Юнайтед...а Руни е бичме. От тия типичните англииски тарани като шиърър и боби чарлтън едно време
haha ae to mn ne6ta sa moderni,dr e vaprosa 4e ima hora koito gi haresvat 6otot sa nai-dobriq otbor na sveta i ne im puka 4e sa basi komersa:)
ем ддз футбола е баси масовата игра въпреки че аз лично не я харесвам, рядко гледам мачове но иначе съм за Манчестър (юнайтед ест)

Thrash Till Deaf!
Последната промяна е направена от Bate_Ti_Kolio на Вто Мар 17, 2009 16:23; мнението е било променяно общо 1 път