Наистина бяха пренебрегнати малко
.За мен те имат 2 от най-великите албуми,които е виждало човечеството-Cowboys from Hell;Vulgar Display of Power!!!И двата ги имам оригинални,а останалото им творчеството хич не ме кефи!Но просто тия два албума винаги ги слушам с невероятно удоволствие
Абсолютен Култ!
Adios planet earth,
now die!
Много добра група,според мен една от най-добрите в този вид метал. 
| industrial metal lover написа: |
Много добра група,според мен една от най-добрите в този вид метал. |
Тия хора са пълни ГЕНИЙ !!! Това за мен са супер, хипер, мега, гига, тера изроди.Walk и Mouth of War са много яки песни !!! 
Едни от първите техни песни дето чух си ми и останаха като най-любими и тва са This love и walk
speak my name
believe in me
and live again
And I hate to see all the hurt
of the ones left behind... behind... behind
Убийствена група. Няма група с такъв саунд, а Dimebag бе един от най-добрите китаристи, които съм чувал. Между друго години наред си търся на диск Pantera 88 "Powermetal". Навремето си го намерих на касетка и направо се размазах. Страшно heavy. 
Не ги тача - Група с 2 албума от 9 да стават - по-скоро не - но Вулгар Дисплей Ъф Пауър има свойте достойнства
ФАКИН ХОСТАЙЛ
| Bate_Ti_Kolio написа: |
| Не ги тача - Група с 2 албума от 9 да стават - по-скоро не - но Вулгар Дисплей Ъф Пауър има свойте достойнства
ФАКИН ХОСТАЙЛ |
. Просто великите 3 от началото на 90-те сложиха летвата много високо, до ри за самите Pantera. 
| mychael написа: | ||
Далеч не са само 2 хубавите албуми . Просто желиките 3 от началото на 90-те сложиха летвата много високо, до ри за самите Pantera. ![]() |
човече far beyond driven е гаден албум - не струва - остават 2 в които се изчерпаха тотално, освен тва дължат по един минет на EXHORDER заради откраднатите идеи
Не знам как е възможно да не харесвате нещо създадено от тях, но това си е ваше мнение, за мен те са велики , убожавам всичките им песни

I am the pure flame that burns
I am the infinite space
I am the most conquering One!

Newbe serial killer
Аз мисля че не трябва да се пренабрегва тази велика група,която ми отвори очите на мен специално за траш музиката.Да не говорим че заради тях просвирих на китара.Жалко само че убиха един от най-великите китаристи на планетата...RIP DIMEBAG..