Групата е невероятна
Любимите ми техни албуми са Gothic и One Second
Много яка група. Старите неща са супер. Обаче според мен сега потъват в небитието. И новият албум не е нищо повече.
Paradise Lost бяха първата готик/дуум група,по която се зарибих...и още ги слушам и още ми харесват.Може да се каже,че от тях тръгнах и се насочих към готик и дуум метъла.Имат велики песни,а Ник Холмс е според мен един от най-добрите певци в този стил.
Мои любими албуми са Icon,Host,Paradise Lost и Symbol Of Life,а най-любимата ми песен от всички е "So Much Is Lost" много хора са ме запомнили точно с тази песен
За новия албум нямам какво да коментирам,много е добър.На мен лично много ми харесва.Не е най-доброто,но въпреки това адски много се радвам,че такива групи продължават да радват феновете си до днес
Поздравявам всички,които им се кефят с The Suffer
DOOM GOTHIC FOREVR

and stays within my sight!
Sickened by the feelings within
Laughing at my pain
Forget the lies, live the reality
Eager
Waiting for a chance to indulge
In this "sinful perversion"
I have grown weak now
God may forgive and save
Our "precious souls"
Lift the curse from us
Forget the lies, live the reality
Embrace all the distorted thoughts
Indoctrinating sins
In this our earth the love is lost
As disruption begins
Madness
As the soils of the earth
Greet our cries
Falling forever

ами много яка група старите неща са мн зарибяващи аз харесвам и новите всъщност а за новия албум мислия 4е си е бая добуър
ПП концерта бе6е уникален въпреки звука у 3 4асата 4акане 
Heavy metal is the law,
that keeps us all united'n'free!
A law that shatters earth and hell!!!
Справедливост без сила е безмислена,сила без справедливост е насилие !!!
Как може да кажеш,че стават???Това е толкова неуважително към една група,която заслужава много повече респект отколкото някакви си там комерсиални бозички като Slipknot,Korn и Linkin Park!
Напоследък много се зарибих по новия албум..сякаш ми харесва повече от старите неща.Според мен са направили едно славно непълно завръщане към стария стил
И все още не съм забравила,че ще пиша биография
and stays within my sight!
Това е първата и най-великата готик метъл група.Останалите в този жанр могат само да им завиждат и да се надяват някога да достигнат нивото им, което обаче едва ли ще стане.
албуми като Gothic, Draconian Times, One Second, In Requiem винаги ще се помнят...

Robosapiens
Лично имам доста любими песни на групата ... не съм сядал да слушам някой албум точно, можеби от страх да не се разочаровам ... Gothic , The Profit Of Doom , The Enemy , Forever After , As I Die ...
Последната промяна е направена от flesheater на Пон Фев 04, 2008 09:21; мнението е било променяно общо 1 път