абе какво става с тези "анкети"?за всяка мога да си гласувам колкото си пъти искам.
ако ще са ежемесечни,нека наистина са по 30 дни примерно.и накрая да се обявяват резултати или нещо от сорта.и да се подменят,а не всяка да е активна.
то и предложения няма де...

| NemesiS_sL написа: |
| абе какво става с тези "анкети"?за всяка мога да си гласувам колкото си пъти искам.
ако ще са ежемесечни,нека наистина са по 30 дни примерно.и накрая да се обявяват резултати или нещо от сорта.и да се подменят,а не всяка да е активна. то и предложения няма де... |

| flesheater написа: | ||
ами анкетите отиват под ножа ! няма просто смисъл от тях ... анкети има във форума - даже е по-забавно защото виждаш и коментари за резултатите ... на тяхно място ще са "Интервютата" ![]() |

Orthodox Caveman
Аз не харесвам нито Ларс, нито Баркър.
Харесва ми Fenriz от Darkthrone повече от всички, който не е нито бърз, нито кой знае колко техничен. Тези неща не са от голямо значение за мен.
А преди време бях гледал някакво клипче, в което се гонеше рекорд за най-много удара в минута. Беше нещо извратено.
Тък-тък-тък-тък-тък-тък-тък до безконечност. Ще се опитам да намеря нещо на поне един от онези.