Промени във форума

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Създайте нова тема   Напишете отговор
Автор
Съобщение
metallista17
DEAD TRASHER

metallista17 е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Май 31, 2009 14:53    Заглавие:
Отговорете с цитат

Според мене е перфектно както си е

HateCops написа:
И кое им е комерсиалното на Metallica.

el_paciente
Bunny reaper

el_paciente е офлайн 
МнениеПуснато: Нед Май 31, 2009 16:07    Заглавие:
Отговорете с цитат

Аз съм на същото мнение. И без това влизам тук само заради раздела за "Индъстриъл музика". Като за начало форумът ме грабва с визията си, защото тя е различна от останалите. Джейсън

flesheater
Robosapiens

flesheater е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Юни 01, 2009 09:06    Заглавие:
Отговорете с цитат

Добре няма да се променя ...
мислих за начин как да се развие форума и да стане по-популярен ...
има един скин, който искам да ви представя -> town
(цъквате на линка "Профил", след това в полето "Стил на Борда" избирате "town")
мисля, че ако се доразвие може да стане як скин ... и да привлечем повече потребиели
какво е вашето мнение?

ivanko021
Industrialist

ivanko021 е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Юни 01, 2009 13:38    Заглавие:
Отговорете с цитат

flesheater написа:
мисля, че ако се доразвие може да стане як скин ... и да привлечем повече потребиели
какво е вашето мнение?

картинката отгоре е приятна, но останалите елементи са си същите, може би ако се направят така, че да се вържат към картинката ще стане добро. Няма да е лошо примерно фонът да е черен, а текстът да е светло сив, като че ли повече се връзва, а и не натоварва толкова очите на хората със CRT монитори. =.=

[/url]

flesheater
Robosapiens

flesheater е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Юни 01, 2009 14:28    Заглавие:
Отговорете с цитат

ivanko021 написа:
flesheater написа:
какво е вашето мнение?

картинката отгоре е приятна, но останалите елементи са си същите, може би ако се направят така, че да се вържат към картинката ще стане добро. Няма да е лошо примерно фонът да е черен, а текстът да е светло сив, като че ли повече се връзва, а и не натоварва толкова очите на хората със CRT монитори. =.=

знам че другите елементи са същите ...
питам дали да го доразвивам, понеже мене ме кефи идеята за такъв скин ама вкрайна сметка питам за менение ...
@ivanko021 като казваш фонът да е черен, а текстът сив - имаш впредвид да не е с червено ли ? понеже и сега текстът е сив, а фонът черен ...
би ми било интеренсно да прочета и други мнения по въпроса ...

el_paciente
Bunny reaper

el_paciente е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Юни 01, 2009 16:59    Заглавие:
Отговорете с цитат

Уаууууу !! Ма тоя новия скин е ужасен !!! Сивото е цвят за пустота, пък и тия къщя там горе. Аз ползвам "subBlack"-а, като според мен е най-подходящия за подобен тип форум. Нека да си остане черния фон, само тия надрасканите черепи и въртушките отляво да се променят. Може да се сложат някакви готически елементи, трайбъли. Все пак тук влизат любители на жицата, на екстремното, на ако щеш и хоръра. Просто трябва да не е нещо подтискващо, пусто, а по скоро надъхващо, провокиращо и дори леко стряскащо за да спечели внимание. Ние почитателите на подобен тип музика се отличаваме винаги от останалите с начина си на обличане като носим елементи с черепи, татуировки, синджири, пирамидки, капси, провокиращи леко насилието, мрачното ни поведение което смятаме за нормално, ексцентричността си. Не е ли така? Ето дадох повод за размисъл върху облика на форума

flesheater
Robosapiens

flesheater е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Юни 01, 2009 17:19    Заглавие:
Отговорете с цитат

el_paciente написа:
Уаууууу !! Ма тоя новия скин е ужасен !!! Сивото е цвят за пустота, пък и тия къщя там горе. Аз ползвам "subBlack"-а, като според мен е най-подходящия за подобен тип форум. Нека да си остане черния фон, само тия надрасканите черепи и въртушките отляво да се променят. Може да се сложат някакви готически елементи, трайбъли. Все пак тук влизат любители на жицата, на екстремното, на ако щеш и хоръра. Просто трябва да не е нещо подтискващо, пусто, а по скоро надъхващо, провокиращо и дори леко стряскащо за да спечели внимание. Ние почитателите на подобен тип музика се отличаваме винаги от останалите с начина си на обличане като носим елементи с черепи, татуировки, синджири, пирамидки, капси, провокиращи леко насилието, мрачното ни поведение което смятаме за нормално, ексцентричността си. Не е ли така? Ето дадох повод за размисъл върху облика на форума

къщята и другите там горе са за да създават чувство за общност ...
това е моето виждане ... иначе аз скина с червения череп няма да го тиря - можеш да продължаваш да го ползваш ;]
ако можеш да работиш с фотошоп (или някоя производна програма) и разбираш от css - направи някакъв дизайн - ще го представим на другите и ако се хареса ще го сложим във форума ...

имам концепция да направя форума като визия на Град ... всмисъл да има някакви идея тоя дизайн ... някакъв хорър - градски дух ...
зомбита, гробове, трупове, прилепи и така нататък ...
чакам мнения на още хора

el_paciente
Bunny reaper

el_paciente е офлайн 
МнениеПуснато: Пон Юни 01, 2009 18:00    Заглавие:
Отговорете с цитат

Да ти кажа честно ми се иска да разбирам от Фотошоп. Но уви. Защо не направиш конкурс за стил на форума, където разбирачите и ентусиастите ща постват творбите си ?

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор
    Irontrees метъл форум Форуми » Irontrees
Страница 10 от 10
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You can topic ban in this forum

gallery  my profile  shoutbox  rss