| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bullet.lover Bunny reaper

|
Пуснато: Нед Окт 21, 2007 16:25 Заглавие: Indie Hardcore |
|
|
емииии мен ме кефи пускаите и вашето мнение...ето линк (една от наи известните групи):
http://www.myspace.com/entershikari _________________ BFMV ---> simply the best  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Colin_Power Blessed by the fire

|
Пуснато: Нед Окт 21, 2007 16:31 Заглавие: |
|
|
преди 5 мин ги слушах и доста ми харесаха!!!
мн лудо!!  _________________
 |
|
|
 |
Colin_Power Blessed by the fire

|
Пуснато: Пон Окт 29, 2007 21:32 Заглавие: |
|
|
трябва обаче някои да ми каже др групи в жанра....
има ли такива?  _________________
 |
|
|
 |
Hrair Thethuthinnang Bunny reaper

|
Пуснато: Пон Мар 03, 2008 17:08 Заглавие: |
|
|
Хахах какъв е този стил инди хардкор? Инди е съкращение от индипендънт, което значи, че всичкия хардкор по презумпция може да се нарича инди хардкор. Има стил инди рок. Ако инди хардкор значи смесица от инди рок и хардкор/пънк, тогава може да става въпрос за стотиците банди от "втората емо вълна", които избягват от пънк рок корените си и започват да правят беззъб смотан инди рок. Банди като Sunny Day Real Estate, The Juliana Theory, Promise Ring, Mineral, Boys Life, Joan of Arc и Jets To Brazil. _________________ The warren is empty tonight, blood spills on toiled ground fur will hang in ragged clumps. Upon the hedgerows |
|
|
 |
victoriaVATICIDE Cursed

|
Пуснато: Вто Фев 03, 2009 17:05 Заглавие: |
|
|
Ентър шикари са нинтендокор.
Поне аз така ги знам. Заради електрониките като от супер марио xD Ама иначе съм съгласна с Hrair. Само не съм съгласна, че втората вълна е смотана =Д Аз я харесвам...
Някой попита за други групи - и аз много търсих....
открих само
sky eats airplane
www.myspace.com/skyeatsairplane _________________ Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes. |
|
|
 |
Nefarian Newbe serial killer
|
Пуснато: Сря Юли 01, 2009 22:28 Заглавие: |
|
|
Enter са trancecore/nintendocore
За други подобни на тях групи пробвайте - Helia, His Statue Falls, HORSE the band, Sky Eats Airplane, House vs. Hurricane, Dungeon Elite [**], Attack Attack!, iamerror, Dying Diva и т.н. |
|
|
 |
victoriaVATICIDE Cursed

|
Пуснато: Пон Яну 04, 2010 21:23 Заглавие: |
|
|
As the world fades
много добри
Впрочем преди половин година кажи речи, след няколко консултации се запознах с творчеството на horse the band & iamerror и останах очарована! _________________ Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way when you criticize them, you are a mile away from them and you have their shoes. |
|
|
 |
|