абе само не разбрах има ли и временен бан - примерно тия теми, в които трябва да се пише само по 1 на ден да се сложи бан за една седмица на потребител, който примерно е оспамил темата "какво слушате" с песните на 1 40-пистов грайндкор албум в различни постове за 1 ден?
| абе само не разбрах има ли и временен бан - примерно тия теми, в които трябва да се пише само по 1 на ден да се сложи бан за една седмица на потребител, който примерно е оспамил темата "какво слушате" с песните на 1 40-пистов грайндкор албум в различни постове за 1 ден? |
и аз съм "За" 

Малко офтопик но не знам къде да пиша, защото няма тема да оплакване. И така де някой е сложил темата за Пантера в раздела за Алтърнатив. Няма ли да се нямери някое добро модераторче да я върна на мястото ѝ.
точно на мястото са си
Значи ми казваш че Пантера са алтърнатив. ОМФГ сериозно ли говориш?? Значи ги слагаш редом с Лимп Бизкит, Линкин Парк, Систем оф а Даун, Слипнот ... Това е нечовешко. Дайм се се обърне в гроба ако разбере ...
За екстремната секция не са! Хеви метъл са Джудас и Мейдън, Пантера няма нищо общо с тях, а повечето алтернатив банди - слипкноти и т.н. копират Пантера. На мене това ми звучи като алтернатив/груув/хардкор.
Да, малко груув са, но Хардкор или Алтернатива??? Джийзъс, ти чуваш ли се ... ОМФГ как ще копират Пантера. Какво общо има Слипконт с Пантера. НИЩО! Освен че членовете на Слипкот са фенове на Пантера. Кажи ми някоя алтърнатив група, която ги копира. А и дори алтърнатив групите да ги копират, това не ги прави алтърнатив. Какво ще кажеш по въпроса че Пантера от Slayer например или другите траш групи. И повтарям, защо ще носят тениски I hate alternativa music, защо ще боготворят траш изпълнители, и траш изпълнителите ще говорят само хубави неща за тях. Защо ще съдиш такава велика група по това каква музика свирят част от феновете ѝ. Не те разбирам, честно. Пфф много ми се спи, иначе бих ти копирала всички възможни изявления и примери с песни. Това е просто абсурдно...
Къде да ги сложа - в готик или емокор ли? Аз чувам алтернатив, модераторите на алтернатива ако искат да ги местят - но не в екстремната секция.

Robosapiens
ами не е напразен изтритият ти пост ... ще взема мерки и завбъдеще "изтритите постове" ще могат да се запазват и връщат ако е нужно ...
@I fucked your mum, не си разбрал идеята на тази опция - идеята е да има контрол над безмислените и обидни постове в теми, по които потребителя или по някаква причина "мрази"(хаха) дадената група или когато си е дал мнението вече ама после се връща да се заяжда с мнението на другите и то гадно да се заяжда(виждали сме такива работи във форума, няма нужда и примери да давам). Това е. За сега баннат от тема няма, но ако се наложи ще се използва и това оръжие...
Последната промяна е направена от flesheater на Пон Апр 13, 2009 09:47; мнението е било променяно общо 1 път