ice age 3 в css
страхотен филм!
По романа на Уелш. Най-силната роля на Юън МакГрегър, в която съм го гледал. С тая гадна бритиш мутра, със злобния бритиш акцент и гнусното бритиш поведение. Изкъртващ филм... страшно психопатски!
Дефакто си е скотиш, точно така, но понеже Шотландия е към Великобритания и на прима виста ми идва бритиш.
Кефи ме, че и в България можем да се похвалим с много различни диалекти. В Германия например се гордеят с диалектите си, а тук се срамуваме от тях. В Североизточна България например говорят адски жестоко всички, а да не говорим за Северозападна - там нищо общо с предните. Но аз много се отклоних от темата.
Първата част на един доста заинтригуващ руски документален филм за водата. Работи се по посока доказване на факта, че водата има собствена памет. Жалко, че ще трябва доста вода да изтече, докато се сетят другарите учени, че не само тя има памет. Утре ще гледам и втората част. |
@ палазов, чел ли си уилям бъроуз? ако не, смея да го препоръчам :>
точно преди малко се прибрах от 3д на 'ледена епоха 3', хах
иначе hell ride, залипсвало ми беше присъствието на тарантино :)
Иначе, наскоро ми препоръчаха тези двата под предлог, че били добри, защото са на Джон Карпентър:
Eми... изгледах ги... преди 7-8 години можеше и да ме впечатлят.

Year One - good
Blood & Bone - very good *wink*
Един филм, който описва накратко есенцията на консуматорското общество, в което живеем и на робския живот, който модерният човек сам избира да води.
то4но филма гадни копелета' е най тъпиат филм на тарантино който можа да направи няма нищо общо с действителноста,разбирам 4е не харесва нацистите но филма който направи е една съвременна версия на ' ало ало' абе тъпите американци правят само пропагандни филми

Orthodox Caveman
Първата част на един доста заинтригуващ руски документален филм за водата. Работи се по посока доказване на факта, че водата има собствена памет. Жалко, че ще трябва доста вода да изтече, докато се сетят другарите учени, че не само тя има памет. Утре ще гледам и втората част.
И малко по-късно с баща си гледах:
Без грам пропаганда Бондарчук създава, простичко казано, гениален филм за ВСВ.