Само добри думи!Любимата ми банда в лекия стил след Demons and Wizards
Концерта им миналия Януари беше фантастичен,а албумите им също са страхотни,особенно 3те седмоключника!Другите ми любими техни албуми са:The Dark Ride,Master of The Rings.
Adios planet earth,
now die!
лелеле ебати яката група
за мое щастия можех да присъствам на вси4ките им концерти в БГ и сега с нетърпение о4квам да се потвурди от българска страна инфото 4е ще идват с Gamma Ray на 16 ноември
новия албум излиза на хелоуин - абе направо страшна работа
а ина4е като албуми харесвам и трите Keeper-a ,The Dark Ride,Master of The Rings,Better then Raw,Rabbits don't come easy... абе вси4ко
и за мене ли4но Andi Deris Rulllsss

новия албум излиза на хелоуин - абе направо страшна работа а ина4е като албуми харесвам и трите Keeper-a ,The Dark Ride,Master of The Rings,Better then Raw,Rabbits don't come easy... абе вси4ко
и за мене ли4но Andi Deris Rulllsss ![]() |
New album Helloween - ''Gambling with the Devil"2007
Web Page Name
Доста приятна група. Преди време им слушах The Dark Ride и Rabbits Don't Come Easy, а сега като излезе новия албум като го чух имаше страшно добри парчета. Изобщо много добра група, със страхотни песни, като Hell Was Made In Heaven, Don't Stop Being Crazy, If I Could Fly и Paint A New World от новия....
Поздравления за феновете на групата, защото ще можете да гледате на живо групата:
Като освен HELLOWEEN ще очастват и GAMMA RAY и изнесат концерт в София на 18 ноември в зала "Фестивална".
Последният албум на отколешните ми любимци ми хареса.
готини са и често ни идват на гости,пичове.
Велики са! Страшно им се кефя :]
Keeper of the seven keys част 1 ми харесва ![]()
Helloween и Walls of Jericho са велики! Кийпърите също стават, а от албумите с Дерис само Better Than Raw ми харесва. Като цяло не много приятна група.

Blessed by the fire
Съжелявам ако ставам нахална с темите,ама просто сега си ги слушах и си спомних колко яки са всъщност
Точно любими песни нямам харесвам почти всичко тяхно.Пишете
speak my name
believe in me
and live again
And I hate to see all the hurt
of the ones left behind... behind... behind