Cradle са си Cradle въпреки комерсиализацията напоследък!!!
блек не слушам ама Крейдъл мн ме кефят.те кво праят в готик метъла
иначе мн ме кефи първия албум

А чичо Дани с тази негова нова прическа направо ме вкара в джазааа! хахаха като видях някви нови снимки от няква фотосесия направо припаднааах! хахааа ох по-добре да не ги гледам никога повече щото ще умра от смяяях!!! 
EVIL'S ROTTEN HAND YOU'LL SEE ...

| Maniac написа: |
А чичо Дани с тази негова нова прическа направо ме вкара в джазааа! хахаха като видях някви нови снимки от няква фотосесия направо припаднааах! хахааа ох по-добре да не ги гледам никога повече щото ще умра от смяяях!!! ![]() |
И мен ме кефеха...едно време! Но признайте, че дори и най-големиет им фенове напоследък почнаха да се разочароват и има защо...групата просто започна много да се излага в послединте години!
EVIL'S ROTTEN HAND YOU'LL SEE ...

аз като тинейджър много ги оби4ах и то с 1вите 4-ри албума ме обсебиха, истинска класика - мра4на готи4еска и зловеща атмосвера, истери4но врещене но комерсията ги съсипа
а ако все пак ви мъ4и носталгията към старите им албуми ви препоръ4вам ето товаhttp://www.youtube.com/watch?v=mWav5amWn2k
Никак не ме мъчат новите им неща! Любим албум май ми е хеви металията от 2006г.
Сега ми хареса и новото парче! Очаквам по-силен албум,от последния за Жил Дъо Ре!
Adios planet earth,
now die!
има една много яка блек банда ъндерграунд от англия -hecate enthroned' некой от вас могат и да ги знаят носят същата мра4на атмосвера като първите-cradle... но са много по бесни жестоки са

Cursed
Любима група са ми и се надявам да ги видя на живо, въпреки че нещо се съмнявам, че ще стане...
Текстовете им са поезия...музиката им е страхотна.
Любими албуми - Dusk и Cruelty, които имам на оригинални дискове.. :]
п.с.за тука са, за тука са.