URUD!!!!!! (nqma bg)
Има силно осезаема атмосфера. Може би се различава от старите неща, но поне на мене много ми харесва.
Adios planet earth,
now die!
Учудващо, но и на мен ми харесА албума. Очаквах да е нещо гадно, примерно като последните Мейхем. А не съм слушал Бурзум от 3-4 години.
макар 4е тоя форум е доста запустел ше кажа и аз нещо, въпреки 4е ве4е нема кой да го про4ете- последния му албум си е истински блек метъл,за разлика от други комерсий като dimmu borgir къде с последните си албуми прели4ат на rapsody of the fire и avantassia и са идеални за саунтрак на филм4ето ;цар лъв' . тоя албум ме върна назад някъде през 1994-95та когато тая музика беше истински ъндерграунд и се намираше на касетки и то много трудно,малко ми напомня на старите enslaved истината е 4е и burzum и мayhem са адски култови групи, не заради траги4ната история която имат а с това 4е са уникални и са повлияли доста на блек сцената. никоя банда не може да свири такa олдскул блек като mayhem пове4ето могат и да се опитват но музиката им е монотонна и песните им се разли4ават само по заглавията. a тогава по онова време в на4алото на 90те докато другите банди се състезаваха коя по грозен звук да искара то такива кат burzum и еmperor експериментираха и правеха нещо разли4но ,те само доразвиха и доокрасиха това искуство наре4ено black metal с което venom,' sodom и kreator[първите 2 ал.]', bathory и celtik frost създадоха през 80-те.
Да, ама самият Варг казва, че албумът му не е блек метъл.
е той каза 4е ще е метъл в най-добрите традиций на групата, но въпреки това си е 4ист блек метъл с режещия саунд с дерещите вокали,музиката е леко епи4на и както винаги отнесена ми то такъв беше блек метъла преди 15 години и пове4е, кво е тогава ? поне така зву4и
"To me "Belus" is metal music alright, and if I have to classify it I would say it's Heavy Metal or maybe Thrash Metal. "
"Uruk-Hai was a Thrash Metal band, so why not use that term for Burzum as well? "
Mayhem след Еуронимус са циркова трупа, Варг се отрича от блек метъла и казва, че свири траш, а Фенриз вече прави хеви метъл, спийд метъл и пънк и едни и същи албуми всяка година.
е хубаво но нема нищо общо с класи4еските траш метъл банди,все едно вие да си направите брутална метъл банда,да пеете за война,смърт,канибализъм и т. подобни с рамжашти вокали и да казвате 4е сте пауър метъл
Това не го казвам аз, а човекът, стоящ зад Burzum.
СЪГЛАСЕН САМ С ТЕБ,ПРАВЯ САМО СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ ЖАНРОВЕТЕ ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ФЕНРИЗ , DARKTHRONE С ПОСЛЕДНИТЕ СИ АЛБУМИ ПОКАЗВАТ КЪДЕ СА КОРЕНИТЕ НА БЛЕК МЕТЪЛА,МАЛКО МЕ ДРАЗНАТ ТАКИВА КОИТО ГИ ОПРЕДЕЛЯТ КАТО ПЪНК-ТРАШ ИЛИ ХЕВИ МЕТЪЛ, ТО ПО ТАЯ ЛОГИКА И HELLHAMMER И ПЪРВИЯ BATHORY СА ТАКОВА НЕЩО. ПОМНЯ КАТО МАЛЪК СПИСАНИЕТО ;МЕТЪЛ ХАМЪР; КОГАТО СЕ ПИШЕШЕ ЗА БЛЕК МЕТЪЛ НА СТРАНИЦАТА ВИНАГИ БЯХА - VENOM, CELTIC FROST[HELLHAMMER] И BATHORY
TO ДАЖЕ ПЪРВИЯТ BURZUM ИМА КЪДЕ-КЪДЕ ПОВЕ4Е ТРАШ РИФОВЕ И ЗВУ4ЕНЕ ОТ ПОСЛЕДНИЯ НО КАКТО И ДА Е ВАЖНОТО Е 4Е Е ДОБЪР
Не че нещо, ама пич, пробвай да пооправиш малко правописа, ако може.

DEAD TRASHER
Хехе, тия пак са закъсняли. Иначе петото парче... и Варг просвири траш.