Хаха, гласът му го изкараха с капацитет на пиано ве...
Верно ли можел да взима толкова високи тонове?
Абе HIM не знам как може да се нарекат любима банда от който и да е...това са единствените, които могат да ми харесват и да ме издразнят едновременно
Dark Light и Venus Doom са пълен провал...абсолютни носни кърпи! Тия албуми стават за по 2 слушания и айде в коша. Едно време ги харесвах заради текстовете и мрачното звучене (говоря за най-старите им неща)..после почнаха да ме нервят и сега се чудя дали да не оставя само малкото песни, които още мога да слушам целите, а не до средата...
Пък г-н Вало определено има безброй фенки, и то повечето си нямат представа от музиката на групата. Аз като ги прослушах, чак след 2 месеца разбрах как изглеждат. Това да си фантазираш с разни известни личности е голяма тъпотия и излишно хабене на нерви. Все едно да хлътна по Фил Анселмо..тогава най-много да си блъсна главата в някоя стена.
Him са една от любемети ми групи! Много им се радвам!!! Едно че имам слабост кам Финландци и второ според мен правят невероятна музика!!! Няма да коментирам пристрастеността ми към Виле! 
| Gabriel написа: |
| стигал до 8-9 октави |

| I fucked your mom написа: | ||
хахахахахахахахахахахх |
Харесвам им албума Razorblade Romance плюс някои неща от първия албум. След това вече са ми малко повече хепи от колкото бих понесла 
I Can't Resist A Touch Of Evil...

Cursed
повиляни са от групи като fields of the nephilim, sisters of mercy, paradise lost, type o negative...
и накрая какво правят - мтв рок...
Много вярно до някаде