Много ме кефят. Но в последно време нещо почнаха да затъпяват за съжаление.
Абе за забавянето на албума е виновен Круспе с неговите си там простотии
До колкото знам, щял да излиза в края на 2009 новия албум на "Рамщайн"
Няма какво да кажа всичко е казано и доказано. Аз започнах да слушам метал именно със Rammstein , Def Leppard и Kiss. Но Rammstein са най дълбоко в сърцето ми няма тяхна песен която да не ми харесва и с всяка песен се вижда че групата израства и става по добра. Любимата ми песен на Rammstein е Adios. 
По Рамщайн ме запали един приятел.Много ми харесват и въпреки че се насочвам към по тежка музика,Рамщайн са неотлъчно в плейлиста ми и си си слушам,но последния им албум - Росенрот нещо ми се види тъпичък,но карай.Чакам ги да дойдат и тук в България,за да се накефя на огненото шоу и песните им най-вече.
Ако знаех немски, може би щях да се запаля повече по тях!
Най-много ме радват песните Feuer Frei, Sonne, Mein Herz Brennt и Reise, reise 
Юпи.Някои хора тук харесват Тил
Аз също...е,вярно понякога е страшничък,но все пак е хубав.^^Много ми харесват,тази година се записах с немски и ще ми стане още по-интересно предполагам.Любимите ми песни са Reise Reise,Mein Teil,Ich Will,Feuer Frei!,Sonne,Mann Gegen Mann,Los и още много други.
Еее абе Rammstein са си една моя любима култова група!!! Вярно преди ги слушах повече сега съм ги позабравила ама все някога ще ми дойде музата да ги послушам...песни като Ich Will,Sonne и Rein Raus ми носят доста спомени.
Незабравима група,лириките и клиповете им са много епични.С нетърпение очаквам новият им албум.
RAMMSTEIN са групата, която прави може би най-величествените концерти след Жан-Мишел Жар и Кraftwerk. Който има дори и минимални познания по немско слово и език знае що за изкривени текстове имат /"ти си това, което ядеш, а то е МОЯТА ЧАСТ"/. Все пак не разбирам защо толкова подценяват Rеise, Reise, а прехвалят Мutter и Rosenrott. Много добра група.
Rammstein rlz

Остават броени часове до излизането на новият сингъл - по надолу и линк 

Времетраене : 00:46:06 часа
Битрейт : VBR ~ 215 Kbps
Година : 2009

Blessed by the fire
абе новият албун много се бави щял да бъде най-твърдият до сега и на мен ве4е просто не ми остана търпения сега си слу6ам аdios ot mutter и се моля новият албум ве4е да излезе