Пуснато: Съб Мар 28, 2009 10:11 Заглавие: Raubtier
Ето нещо ново от индъстриъл сцената, но този път от Швеция. За сега няма много инфо за групата, но мога да кажа че със сигурност ще станат любимци на любителите на жанра. Приближават се до тежестта на Раммщайн, отчасти някой елементи ми приличат на Ди Крупс. Дебютния им албум ме смаза още при първото пускане, а песента Kamphund се върти постоянно в главата ми. За това плейнете си бандата, извадете скорострелките и станете част от войната !!
П.п. Главното лице на "Хищниците" е PAYRE HULKOFF, учуствал в многобройни музикални проекти като eкс вокал и соло китарист.
Група:.........Raubtier
Албум:........Det Finns Bara Krig
Година:......2009
Жанр:.........Industrial Metal
Държава:....Швеция
Език:...........Шведски
Формат:.......mp3, ~320 kbps
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети You can topic ban in this forum
Bunny reaper
Ето нещо ново от индъстриъл сцената, но този път от Швеция. За сега няма много инфо за групата, но мога да кажа че със сигурност ще станат любимци на любителите на жанра. Приближават се до тежестта на Раммщайн, отчасти някой елементи ми приличат на Ди Крупс. Дебютния им албум ме смаза още при първото пускане, а песента Kamphund се върти постоянно в главата ми. За това плейнете си бандата, извадете скорострелките и станете част от войната !!

П.п. Главното лице на "Хищниците" е PAYRE HULKOFF, учуствал в многобройни музикални проекти като eкс вокал и соло китарист.
* * * * * * * * * * *
Raubtier - 2009 - Det Finns Bara Krig
Група:.........Raubtier
Албум:........Det Finns Bara Krig
Година:......2009
Жанр:.........Industrial Metal
Държава:....Швеция
Език:...........Шведски
Формат:.......mp3, ~320 kbps
* * * * * * * * * * *
Линкове:
Kamphund