Обичам.
Тооооолкова ме е яд, че не отидох на концерта, дори повече от това, че пропуснах Hatebreed :/
Щеше да е идеален подарък за рожден ден, но нали било Великден, бла-бла ..
По едно време ги слушах особено много. Наскоро не съм, аам любимата ми песен е 'Potential For A Fall'.
Велика е. А с последният албум бях доста изненадана, но пак са се справили.
За любими албуми все пак мога да посоча Scracth The Surface и Call To Arms.
И ще има още. О, да.
Последния албум ми хареса също толкова колкото и останали..верни на стила си:True Hardcore!!
айди поздравче с Sick Of It All - Burn
and stays within my sight!
Ето нещо ако не на Sick Of It All, то от тях ... http://www.myspace.com/soiatribute
Това което ще се получи нямам търпение да го чуя ... ако сте забелязали групите, които са се включили в проекта мисля че и вие няма да се съмнявате какво ще стане в крайна сметка....Това, което Hatebreed са направили е адски добро ... сега да видим другите
TRACK LIST:
1. Rise Against "Built To Last"
2. Unearth "Clobberin Time/What's Going On"
3. Hatebreed "Ratpack"
4. Madball "Give Respect"
5. Bleeding Through "The Truth"
6. Comeback Kid "Step Down"
7. Ignite "Cease Fire"
8. Bouncing Souls "Good Lookin' Out"
9. Pennywise "My Life"
10. Kill Your Idols "Friends Like You"
11. Sepultura "Scratch The Surface"
12. Himsa "Maladjusted"
13. Most Precious Blood "Alone"
14. First Blood "Just Look Around"
15. Stretch Arm Strong "Busted"
16. Walls Of Jericho "Us Vs. Them"
17. Suicide Machines "Goatless"
18. Bane "We Stand Alone"
19. No Redeeming Social Value "World Full Of Hate"
20. Napalm Death "Who Sets The Rules"
каквото и да се каже за soia ще е малко. всеки албум е много по-различен от предишния и все пак си свирят в техния си стил. любимия ми албум е call to arms, може би защото беше една от първите ми касетки с хардкор и съм го слушал (буквално) хиляди пъти.
концерта им беше уникален, няма друга такава банда с такава енергия и чиста емоция. а плейлиста все едно аз го бях измислил.
Концертът верно смаза - една дума - енергия. По същото време помня беше и Sinister, който пропуснах и не съжалявам. Иначе за мене те и Warzone са класическите NYHC банди.
| flesheater написа: |
| Ето нещо ако не на Sick Of It All, то от тях ... http://www.myspace.com/soiatribute
Това което ще се получи нямам търпение да го чуя ... ако сте забелязали групите, които са се включили в проекта мисля че и вие няма да се съмнявате какво ще стане в крайна сметка....Това, което Hatebreed са направили е адски добро ... сега да видим другите
TRACK LIST: 1. Rise Against "Built To Last" 2. Unearth "Clobberin Time/What's Going On" 3. Hatebreed "Ratpack" 4. Madball "Give Respect" 5. Bleeding Through "The Truth" 6. Comeback Kid "Step Down" 7. Ignite "Cease Fire" 8. Bouncing Souls "Good Lookin' Out" 9. Pennywise "My Life" 10. Kill Your Idols "Friends Like You" 11. Sepultura "Scratch The Surface" 12. Himsa "Maladjusted" 13. Most Precious Blood "Alone" 14. First Blood "Just Look Around" 15. Stretch Arm Strong "Busted" 16. Walls Of Jericho "Us Vs. Them" 17. Suicide Machines "Goatless" 18. Bane "We Stand Alone" 19. No Redeeming Social Value "World Full Of Hate" 20. Napalm Death "Who Sets The Rules" |

Виж датата на която го е написал flesheater
март 2007, точно преди една година излезе трибюта.
Ако толкова не можеш да намериш откъде да си го свалиш, мога да го шерна във 4storing.

Robosapiens
Има ли почитатели на истинския hardcore от Ню Йорк ? Една банда, която е от основателите на този стил музика и все още свири ... През годините си имат както добрите, така и лошите периоди.
Лично на мен Built to Last най ми харесва, но не мога да не оценя и добрата работа, която свършиха миналата годи на и последния им албум
Extend your hand, call your friend
I'll stand with you till the end