SpineShank са много по-различни от Silent Civilian, чувствам се като Dez Fafara -> Coal Chamber -> DevilDriver ..
Много ги обичам всииииичките .. :|
Иначе нямаше начин да не чуя Silent Civilian, и което беше по-странно .. след това и SpineShank ми харесваха още повече, като цяло ..
И си дадох сметка, че Джони е ужаааасно талантлив.
От Rebirth Of The Temple .. И заглавната песен е адски добра, много ми хареса целия албум, особено много слушах 'Bitter Pill' & 'Lies In The House Of Shame'.
'The Song Remain Unnamed' ! Ауч ..
А като залепени са ми последните две песни от албума 'Falling Down' & 'Live Again' винаги си ги слушам една след друга.
А и 'Divided'. И 'Blood Red Sky' <3
Rebirth of the temple е адски добър албум ... адски много добри песни ... divided, bitter pill, force fed, lies in the house of shame, wrath ... абе като цяло нямаше лоша песен ... усещам, че можеби това е единия от малкото албуми, който е с антимилитаристична пропаганда и толкова много ми допада 
Любими :] Странното е, че на Spineshank почти не съм се кефил :] В целия албум няма слаба песен...Във вокално и инструментално отношение :] Аз дето не съм голям фен на солата бях "запленен" от техните....Смятай ;D
Амаааааа тия били бахти зверовете беееее.
Такъв метълкор отдавна не бях чувал.Разлигавения глас дразни, но е допустимо.Има един доста сполучлив кавър на песента на Slayer War Ensemble. 

Blessed by the fire
Според страницата им в MySpace групата е повлияна най- вече от групи като Refused, Hatebreed, Rage Against the Machine, System of a Down, Dog Fasion Disco, Slayer, Iron Maiden, Tool и Sick of It All. Има си хас да си повлиян от такива банди и групата ти да не реже глави.
Някой имал ли е удоволствието да чуе дебютния им албум "Rebirth Of The Temple", излязал на 2 Май тази година. Правят впечатление с изпипания си инструментал и дори кратки китарни сола. Бях разочаровн когато Santos напусна Spineshank, но сега виждам, че е било за добро.