| I fucked your mom написа: |
| Бъди преспокойна, слушал съм ги... Имат си техника, не може да не им го признаеш. |
| Another Reality написа: |
| Уахахаха...
Имам чувството,че някои хора мразят $lipknot повече,отколкото харесват sir Lord Baltimore,Razor,Slayer ![]() |

Вие започнахте първи да коментирате група, която дори не сте слушали. ФАКТ е, че блус рокът/ранният метъл е доволно тежка музика. Всички тези ранни банди ползват смешен (от днешна гледна точка) дисторшън/драйв. Само че при тях тежка е именно МУЗИКАТА. Биха ли били Слипнот "тежки" ако китарките им бяха настроени на Dropped D вместо на Dropped B и ползваха лек дисторшън. Не. Що? Щото са препродуцирани лайна, които вадят тежък ЗВУК и... дотам. Музиката е просто вдигане на шум, за да се прикрие бездарността и за да звучи "брутално".
| Цитат: |
| Второ: как може да кажеш че имат техника кат сичко е един голям шум |

| HateCops написа: | ||||||||
Искаш да ми кажеш, че никога не си слушал парчета като Wait And Bleed, Spit It Out, People = Shit и т.н. и ще ми кажеш, че вокала е бездарен ако аз можех да рева като него щах да съм вокал на някой бг банда не да съм на другия край на света |
^Заеби... срам!

Blessed by the fire
Уахахаха...
Имам чувството,че някои хора мразят $lipknot повече,отколкото харесват sir Lord Baltimore,Razor,Slayer
Adios planet earth,
now die!