Бате ако се кефиш на такива неща си намери и Lucifer's Friend'70 - също подценена и забравена група
^Оооо, да, първият им албум е много силен... Евала че ги знаеш!
| Another Reality написа: | ||
уахах...абе ти шегуваш ли се? Разбирам,че няколко човека тук във форума не понасяте новата музика,но да кажеш подобна глупост,не вярвах! |

| HateCops написа: |
| А кой подяволите са тези, ако не е тайна |
| HateCops написа: |
| Вокала имам чувството че го карат насила да пее. |

| I fucked your mom написа: | ||
...и тва от устата на човек, който се кефи на Слипнот... СМЕХ! ![]() |

| HateCops написа: | ||||
Кефя се на Slipknot да, ама се кефя и на Hatebreed, 25 Ta Life Death Before Dishonor, Agnstic Front и т.н. Не забравям от къде съм тръгнал, за да стигна до хардкора съм минал през почти всики стилове в метъла, както и през други музикални стилове. Таке че не може да ме съди човек, който не ме познава и не знае какво слушам. |

| I fucked your mom написа: | ||||||
Слушай си квото искаш - през кура ми е. Ама Слипнот са една от бандите с най-смешни и бездарни вокали и някак... това което каза прозвуча изключително смешно. |

| HateCops написа: | ||||||||
Искаш да ми кажеш, че никога не си слушал парчета като Wait And Bleed, Spit It Out, People = Shit и т.н. и ще ми кажеш, че вокала е бездарен ако аз можех да рева като него щах да съм вокал на някой бг банда не да съм на другия край на света |

| I fucked your mom написа: | ||||||||||
Ахахахахахах Айде чистото пеене - вади там некво гейско гласче... Ама дрането му е тотално смехотворно. |

Бъди преспокойна, слушал съм ги... Имат си техника, не може да не им го признаеш.

Blessed by the fire
Поклон пред едни от бащите на метъла! В пъти по-тежки от секви Пантери, Машийн Хедове, Слипнотове и т.н.