Хахааа...пропуснал съм да похваля и последния албум-Comandment
За мен това беше най-добрата бруталия на 2007 !!!Откъде ги изваждат тия китарни рифове...почти еднакво и все пак достатъчно различно звучене на песните,че да куфееш на повечето ...гениални!
Пп:новия им албум ще излиза в края на годината,доколкото разбрах!Ще има повече сола,което май няма да ми хареса...Вече са почти готови,акос е съди по Майспейса...
Adios planet earth,
now die!
Не е много ак.ратно да се определя тази група като дет метъл, камо ли като най-великата за стила. Спомням си преди време като гледах в един сайт за линк на Репулшън и там отстрани пишеше SFU sucks. Еми общо взето това е.
Ехеее,те ще вадят трети албум с кавъри тая година, а аз още не съм разказал как съм куфял на Death Rituals!Много як албум с една много дразнеща грешка-касите заглъхват на първото парче към края!?Като цяло това е единствената грешка в продуцирането,но никак не е малко за банда от ранга на $fu!!!
А дано да ни зарадват вече с някой концерт, на траш тил дет примерно 
Adios planet earth,
now die!
абе аз съм малко хейтър към тях, ама тоя албум Death Rituals един приятел ми го пусна и хич не е зле албума. даже се очудих...
но вокалите....
Хм,Six Fleet Under за мен са си една доста стойностна група. Aз ли4но харесвам албумите "Graveyard Clasics" , "Hauntet" ," Death Rituals.",тази година я албумът хи4 не е лош макар да е с кавьри. Крис Барнс си разбира от работата .Все пак е от Тампа от кадето град ,който ни даде Obituary , Канибал Корпс и други симпатяги : ).
| Bate_Ti_Kolio написа: |
| абе аз съм малко хейтър към тях, ама тоя албум Death Rituals един приятел ми го пусна и хич не е зле албума. даже се очудих...
но вокалите.... |
| massacre написа: |
| Това е групата!!!
Просто ако човек не я слуша... ...нямам думи. И разбирасе групата с най-бодрия сподед мен вокал Крис Барънс. |

Cursed
Сикс Фиит Ъндър.. това ми е люимата дет метъл група. Най-великите дет метъли
Кенибъл също са ми при любимите, но СФУ са по добри