Eхх любима група
Ама не само тя е повляла доста мисля
И все пак вече чакам 6 юни хахах

Kerry King е някакъв много добър. (: И групата е готина, много обичам като пеят заедно с Machine Head 'Witching Hour' ..
Новият албум не съм го слушала още ..
Обаче от т.н. четворка на траша, са ми на второ място по любимост.
'Death Skin Mask' ми е много любима (:
На абсолютно всеки албум, който съм слушал, си отвинтвам главата, знаейки, че следващите 3 дни ще ги прекарам с мускулна треска на врата.
No time to cry,
I won't shed a tear!
This is, after all the event of the year!
Adios planet earth,
now die!
da,da kakvoto i da si govorim SLAYER sa edna mn qka grupa i az se nadqvam da doidat no zaedno sas KREATOR.
Дааа Slayer е една мн добра група!
никога не съм ги харесвала особено..е имаше 1 период като бях мисля че 6 клас..ма беше за мн кратко хахахах
велики велики велики
А Crist illusion трепе сичко живо!Много яко албумче издадоха
speak my name
believe in me
and live again
And I hate to see all the hurt
of the ones left behind... behind... behind
ами и те се осират но ПОНЕ не стават по-леки или корн-кънтри или NWOAM и т.н.
1-те 2 албум са върха им после има рейгън в кръв, който е силен но не толкова
Auschwitz - The Meaning Of Pain e химнъ, но най-добрата за мене си остава
Nothing To See Where The Sleeping Souls Lieеееее - CHAMICAL WARFARE!!! Много олдскуул рифове, злоба и откачен текст. и след 1986-а имат силни неща - Seasons-a особено после стигнаха дъното си с Диаболус Ин Музика и Год Хейтс Ъс Олл и са последния им е малко връщане на траша в релсите ама не е кой знае какво
Невероятна група.Чудя се как измислят тия страхотни песни и текстове.На сичкото отгоре Том е супер пич и вади яки вокали.Любими песни Hell Awaits, Disciple, New Faith и Dittohead.
ПП: да да объркал съм..
Why won't you die ? Your blood in mine 
Между другото бях гледал някъде (vbox7 или youtube) мн веселка пародийка на любимата ми песен - Angel Of Death, но нещо не мога да намеря линка

The Level
Това е групата според мен,която най-много е повлияла върху този жанр.Неслучайно е единствената old school банда,която слушам с удоволствие.
В скоро време очаквайте "Историята на траш метъла".