SlipKnoТ

Иди на страница 1, 2, 3 ... 27, 28, 29  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор
Автор
Съобщение
crow
мрън

crow е офлайн 
МнениеПуснато: Вто Юли 04, 2006 14:45    Заглавие: SlipKnoТ
Отговорете с цитат

Биография на Slipknot, изготвена от crow в irontrees.com !
Какво ви е мнението за тази великолепна група? Усмивка

Според мен те са невероятно талантливи, а и са толкова много Усмивка Е все пак колкото повече толкова по - добре Юхуу

NecroElf^
Newbe serial killer

NecroElf^ е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Юли 05, 2006 17:02    Заглавие:
Отговорете с цитат

mm.. vednyj da chuq 'kolkoto poveche tolkova po - dobre' ,i az sam na toq princip - qka grupichka Усмивка . Намиг!

Miss_Turunen
изгонен

Miss_Turunen е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Юли 05, 2006 18:02    Заглавие:
Отговорете с цитат

ми да стават
особедно Джоуи Намигване

Сградите горят, хората умират,
но истинската любов е вечна.

NecroElf^
Newbe serial killer

NecroElf^ е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Юли 05, 2006 19:29    Заглавие:
Отговорете с цитат

daaa i az nego naj mn go haresvam Хахааа) Давам ти сърцето си

des
Lord Of Hatred

des е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Юли 05, 2006 20:29    Заглавие:
Отговорете с цитат

Съгласен съм,че Джоуи е най-добрия,за мене той е най-готиния в Слипнот

NemesiS_sL
A Certain Shade Of GreeN

NemesiS_sL е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Юли 06, 2006 11:49    Заглавие:
Отговорете с цитат

преди ми бяха една от любимите групи,но последният им албум изобщо не ми харесва.и все пак,ако бяха дошли в БГ за Monsters Of Rock щях да отида да ги видя.определено не може да им се отрече какво шоу правят на концертите си (ако се появат Викааам ) Намигване

poison_girl
Devil's Plaything

poison_girl е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Юли 06, 2006 13:02    Заглавие:
Отговорете с цитат

И аз се надявах да дойдат Плача

NemesiS_sL
A Certain Shade Of GreeN

NemesiS_sL е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Юли 06, 2006 13:04    Заглавие:
Отговорете с цитат

poison_girl написа:

аз пък още като чух по ММ,че и те са в списъка с групите,мн се усъмних...и за съжаление се оказах права....голямо меле щеше да стане Викааам

poison_girl
Devil's Plaything

poison_girl е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Юли 06, 2006 13:41    Заглавие:
Отговорете с цитат

NemesiS_sL написа:
poison_girl написа:

аз пък още като чух по ММ,че и те са в списъка с групите,мн се усъмних...и за съжаление се оказах права....голямо меле щеше да стане Викааам

Аз видях в Про-рок и ми се стори сериозно ама...

NecroElf^
Newbe serial killer

NecroElf^ е офлайн 
МнениеПуснато: Чет Юли 06, 2006 19:31    Заглавие:
Отговорете с цитат

[quote="poison_girl"]

NemesiS_sL написа:
poison_girl написа:

emi mnogo hubawo shteshe da e kato stane meleto ; Дявол

saddikk
Newbe serial killer

saddikk е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Юли 12, 2006 01:29    Заглавие:
Отговорете с цитат

Е добре де:
Не може една група да стои 10/20 години в една строго определена категория. Ако ми кажете, че не ви кефят Vermillion (и баладата), The Nameless, The Blister Exists, Before I Forget, Duality, Circle, Don't Get Close, Danger - Keep Away ще се усъмня в способността ви да оценявате качествена музика!
Не казвам, че случая е като Металика и St Anger, но все пак - хората се променят и ако това е цената група добри музиканти да останат заедно, без излишни скандали - готов съм да я платя. А не както явно ще се случи в SOAD Плача Там уж се познават от деца... големи мъже пък се карат за глупости.

Сега да си кажа и мнението за самата музика на Слипнот. За мен те са явление в метъл сцената. Такава доза агресия трудно би могъл някой друг да въплати в брилянтна музика.

NemesiS_sL
A Certain Shade Of GreeN

NemesiS_sL е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Юли 12, 2006 08:50    Заглавие:
Отговорете с цитат

saddikk написа:
Е добре де:
Не може една група да стои 10/20 години в една строго определена категория. Ако ми кажете, че не ви кефят Vermillion (и баладата), The Nameless, The Blister Exists, Before I Forget, Duality, Circle, Don't Get Close, Danger - Keep Away ще се усъмня в способността ви да оценявате качествена музика!
Не казвам, че случая е като Металика и St Anger, но все пак - хората се променят и ако това е цената група добри музиканти да останат заедно, без излишни скандали - готов съм да я платя. А не както явно ще се случи в SOAD Плача Там уж се познават от деца... големи мъже пък се карат за глупости.

Сега да си кажа и мнението за самата музика на Слипнот. За мен те са явление в метъл сцената. Такава доза агресия трудно би могъл някой друг да въплати в брилянтна музика.

Аз ще ти кажа,че Vermilion изобщо,ама изобщо не ми харесва.Duality и Before I Forget не са зле.А какво да и харесвам на The Nameless?Това,че по средата на песента я разваля с някакво гейско гласче ли?
Slipknot определено са,или по-точно бяха мн яка група.Просто последния албум,лично на мене,хич не ми харесва.
Не мисля,че факта ,че дадена песен или група не се харесват на някого, може да определи дали слуша качествена музика или не.
Всеки сам си решава какво да слуша и за него тази музика си е качествена. Намиг!

Що се отнася до SOAD,аз си мисля,че е само клюка .И се надявам ,де.За толкова много групи се е говорило,че са ред разпане,ама още са си заедно хората Хахааа

saddikk
Newbe serial killer

saddikk е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Юли 12, 2006 09:05    Заглавие:
Отговорете с цитат

Заслушай се в текста и ще си се впише перфектно мелодичния припев.
Но все пак може да не я разбираш щото си момиче, а вие сте отвратителни! Джейсън

nawak!
Blessed by the fire

nawak! е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Юли 12, 2006 09:29    Заглавие:
Отговорете с цитат

saddikk написа:
Заслушай се в текста и ще си се впише перфектно мелодичния припев.
Но все пак може да не я разбираш щото си момиче, а вие сте отвратителни! Джейсън

Corey си изля гнева в "Slipknot" и в "Iowa", a в "Subliminal Verses" тотално се обърка дали пее със Stone Sour или със Slipknot.
Има и хубави попадения, но като цяло е по- лек като звучене. Иди ми сравнявай The Nameless със Sic или Circle със Surfacing, например. Доста фенове загубиха с тези експерименти. Те не искат Corey, който им пее за любов във някакви измислени балади. Искат Corey, който пее за омраза и болка в песни, които може да наистина да почувстваш. Именно с такива лирики и тежки, технични аранжименти на песните си Slipknot станаха толкова известни и спечелиха толкова адмирации от публика, която беше свикнала да слуша много по- тежки нещa от Ню Метъла.
Не е нужно да тъпчеш на едно място, но не е и нужно да правиш толкова драстични промени без видими причини.
А това дали момчетата или момичетата разбират по- добре от музика и конкретно от лирики...е по- скоро шега, надявам се.

saddikk
Newbe serial killer

saddikk е офлайн 
МнениеПуснато: Сря Юли 12, 2006 12:54    Заглавие:
Отговорете с цитат

абе днеска ми беше причинена много тежка болка, с която още се боря
това имах предвид за момичетата, не че не разбират от лирики, а принципно не винаги разбират какво им казваме

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор
    Irontrees метъл форум Форуми » Alternative Rock/Metal
Страница 1 от 29
Иди на страница 1, 2, 3 ... 27, 28, 29  Следваща

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You can topic ban in this forum

gallery  my profile  shoutbox  rss