mm.. vednyj da chuq 'kolkoto poveche tolkova po - dobre' ,i az sam na toq princip - qka grupichka
. 
) 
преди ми бяха една от любимите групи,но последният им албум изобщо не ми харесва.и все пак,ако бяха дошли в БГ за Monsters Of Rock щях да отида да ги видя.определено не може да им се отрече какво шоу правят на концертите си (ако се появат
) 

И аз се надявах да дойдат ![]()
| poison_girl написа: |
| И аз се надявах да дойдат |

| NemesiS_sL написа: | ||
аз пък още като чух по ММ,че и те са в списъка с групите,мн се усъмних...и за съжаление се оказах права....голямо меле щеше да стане ![]() |
[quote="poison_girl"]
| NemesiS_sL написа: | ||
аз пък още като чух по ММ,че и те са в списъка с групите,мн се усъмних...и за съжаление се оказах права....голямо меле щеше да стане ![]() |

Е добре де:
Не може една група да стои 10/20 години в една строго определена категория. Ако ми кажете, че не ви кефят Vermillion (и баладата), The Nameless, The Blister Exists, Before I Forget, Duality, Circle, Don't Get Close, Danger - Keep Away ще се усъмня в способността ви да оценявате качествена музика!
Не казвам, че случая е като Металика и St Anger, но все пак - хората се променят и ако това е цената група добри музиканти да останат заедно, без излишни скандали - готов съм да я платя. А не както явно ще се случи в SOAD
Там уж се познават от деца... големи мъже пък се карат за глупости.
Сега да си кажа и мнението за самата музика на Слипнот. За мен те са явление в метъл сцената. Такава доза агресия трудно би могъл някой друг да въплати в брилянтна музика.
| saddikk написа: |
| Е добре де:
Не може една група да стои 10/20 години в една строго определена категория. Ако ми кажете, че не ви кефят Vermillion (и баладата), The Nameless, The Blister Exists, Before I Forget, Duality, Circle, Don't Get Close, Danger - Keep Away ще се усъмня в способността ви да оценявате качествена музика! Не казвам, че случая е като Металика и St Anger, но все пак - хората се променят и ако това е цената група добри музиканти да останат заедно, без излишни скандали - готов съм да я платя. А не както явно ще се случи в SOAD Сега да си кажа и мнението за самата музика на Слипнот. За мен те са явление в метъл сцената. Такава доза агресия трудно би могъл някой друг да въплати в брилянтна музика. |

Заслушай се в текста и ще си се впише перфектно мелодичния припев.
Но все пак може да не я разбираш щото си момиче, а вие сте отвратителни! 
| saddikk написа: |
| Заслушай се в текста и ще си се впише перфектно мелодичния припев.
Но все пак може да не я разбираш щото си момиче, а вие сте отвратителни! ![]() |
абе днеска ми беше причинена много тежка болка, с която още се боря
това имах предвид за момичетата, не че не разбират от лирики, а принципно не винаги разбират какво им казваме

мрън
Биография на Slipknot, изготвена от crow в irontrees.com !
Какво ви е мнението за тази великолепна група?
Според мен те са невероятно талантливи, а и са толкова много