| Палазов написа: | ||
Toва ми звучи точно като разделяне на хората на еди-какви-си-метъли. Не че те сами не се делят на такива, но плявата ходи по всички, не по хората, слушащи определени стилове. Аз смея да твърдя, че над 90% от всички метъли в България са от този тип, който става за забавление, както ти сам се изрази. И хевитата, и неотата, трашърите, детърите и т.н. Наскоро ми казаха и за един не(о)метълист, който се мислел за сатанист. Това със сатанизма е за подрастващи и инфантили, с много малки изключения, с много малки(!). Самият стил не представлява пет банди от сорта на Мейхем, Бурзум, Диму Боргир и не знам си още какво, стилът се държи точно от тези групи, които масата не слуша. Ти самият няма да бъдеш съгласен, ако аз говорех за траша, свързвайки го с Металика или Лемб ъф Год например. Общо взето, има си един набор групи от всички стилове, които слушат разни... да ги наречем начинаещи или тем подобни: Pantera, Metallica, Dimmu Borgir, Nirvana, Exploited, Mayhem, Children Of Bodom и още към 20-тина бози, които "оформят" мисленето на масата тийнейджъри. Че и от политика започват да разбират, че и идеологии следват, че и дрескодове, и заучени фрази и целият му там пакет от глупости. Знам, че си съгласен. ПП: и аз пия доволно много бира и не харесвам накичени "сатанисти". |
| Bate_Ti_Kolio написа: |
| според мене всички деца трябва да слушат РОДНА ЗАЩИТА... |

Thrash Till Deaf!
според мене всички деца трябва да слушат РОДНА ЗАЩИТА...да другите групи не знам
Последната промяна е направена от Bate_Ti_Kolio на Сря Сеп 23, 2009 17:24; мнението е било променяно общо 1 път