кур за всички
само SLAYER !!!
Потвърдено е вече. Ето цените на билетите:
| Цитат: |
| Дневен билет:
седящи 59,00 BGN седящи 79,00 BGN правостоящи 79,00 BGN седящи 89,00 BGN седящи 99,00 BGN Пред сцена (правостоящи) 119,00 BGN Комбиниран билет: седящи 89,00 BGN седящи 119,00 BGN правостоящи 119,00 BGN седящи 129,00 BGN седящи 139,00 BGN Пред сцена (правостоящи) 179,00 BGN |
Велико събитие.
Вече взех билет и ще съм там, здраве да е!
Не искам да гледам само Heaven and Hell+Mastodon. Alice in Chains досега не съм ги чувал, доколкото знам, но ще ми е интересно да ги видя, предполагам.
Останалите банди са перфектни!
Adios planet earth,
now die!
Потвърдено е официално, че Heaven & Hell няма да има.
http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=14996
Интересно ми е коя ще е групата заместник.
Антракс, копеле! Най-добрите. СМА-ЗА-ХА!
ако бях отишъл, щеше да е заради Антракс, ама нейсе.. Тъз година много концерти ще се пропускат.
За пореден път се убеждавам, колко по-гадни са масовите концерти на стадиони пред тези в клубове и зали. Единствено Anthrax се кефеха, че са там. Megadeth барабаните им заглушиха другите инструменти и беше доста гадно, пък и Пепеляшка дразни много с изключителната си апатия и незаинтересованост....Slayer, ако ще и unplugged да свирят пак ще им се кефя. На любимата на всички провинциални туристи (с фотоапарати колкото главите им) мИталика - отидох на седалките да си бъркам в носа. Някъде около Fade To Black, след като извадих огромния сопол, реших да си бия камшиците...ако бях дал пари, щеше да ме е малко яд. Добре, че имаше малко танци на Slayer на front stage-а...не мое по такъв начин да ги преебават със звука за сметка на U2....металика, де - се таа.
1.Stone Sour - изумен! Не се спрях...почти се самоунищожих!Нямам търпение да ги видя като хедлайнери в някоя софийска зала
!
2.Anthrax - толкова се бях натряскал,че забравих за Мегадет и Слеър! Изхабих цялата енергия
.И тях ги чакам да се върнат хедлайнери! Отначало бях скептично настроен, но не спирах да пищя с Джоуи !
3.Slayer - Не беше толкова яко, като на първия концерт, на който им бях(откъмзвук имам предвид), но пък имаше песни от последния албум и ние отзад заформихме яко пого
... Birthright/Murder...BuRtHHhhHhrRiIiIIGgGHT/MmmMmMuUuuRdDeErRrRrRRRRRrRrR...откачени!
4.Metallica - за пръв път ги гледам. На мен много ми харесаха, но и аз се изнесох по-назад, малко по-късно, след Enter Sandman! Накрая излязоха и Мегадет и Антракс с тях, но това не ме впечатли особенно!
5.Rammstein - Музиканти и актъори !Шоуто беше страхотно, а от музикална гледна точка изпълниха всичко, което исках да чуя с много малки изключения
.Много се радвам,че втория ден имах шанса да съм фронт
.
За останалите: Мегадет ме разочароваха. За трети път ги гледам, но дали заради плейлиста, заради смотаната градушка или изтощението, което предизвиках с куфеенето на Антракс, аз не им се изкефих този път! Manowar- евала за думите на ДиМайо, но плейлиста им беше толкова малък и смотан, че ме е яд-щеше ми се нещо яко от последния албум да забият,я King of Kings,я Gods of War,или примерно песента за Loki.Alice in Chains...буквалния страстоубиец
.Накараха ме да се чудя как има хора, които подскачат и куфеят на подобна музика!?Никога няма да прослушам подобни банди!
Бг: Бастардоломей не бяха зле, прилично се справиха! Скре4 за първи път ги видях наживо...има нещо смешно в тях, но като цяло ме изкефиха повече от другата Бг банда. Имат много добро чувство за избухващата част от музиката. Но вкъщи да си ги пусна-никога!

Adios planet earth,
now die!
Дано през 2011 да видим Iron Maiden на този фест! 
Иначе много се издразних на Млековара с тази реч на "български"... ебати изкуственото беше, ама пак по-добре, че говориха през повечето време, вместо да свирят
Другите банди няма да ги коментирам, ще кажа само жалко, че Слеър не бяха хедлайнери.......
И от други места чух отзиви, че първият ден на първите 3 групи е бил омазан звука за хората, които са стояли на по-задни места. Иначе като дойде време за Metallica и аз бях поомрял малко. На тях цял час им отделиха за подготвяне на сцената, а на останалите групи - по 10-15 минути.
Мен само Мегадет не ми харесаха първия ден! Но на двд-то звука им е доста добър!
Adios planet earth,
now die!

Blessed by the fire
Последната промяна е направена от sodom на Чет Мар 04, 2010 15:59; мнението е било променяно общо 1 път