Officer Down !
Жалко.
"Лежиш смачкан в собствената си пикня...ВРЕМЕ Е ЗА РАЗПИТ"
Работя по въпроса за дискографията.Във вибокса има една много зарибителна песен Bear The Scars 
Свириха песни само от последните два щото бяха с нов басист и не беше научил старите неща. Те за това не правиха и бис. За мен тва беше най-силния хардкор концерт в България. Стария басист Иън общо взето беше движещата сила в групата, пишеше текстовете и т.н. а предния барабанист (с който са до предпоследния албум) Ейдриън Стоукс е барабаниста на Бенедикшън.
Иначе групата вече не съществува. A new darkness upon us беше последен албум. В него е въпросното Bear the scars което им е единствено парче с клип.
Преди него е Carved from empty words с въпросната Officer down
An expression of repressed violence е първият албум с Адам като вокал, преди него има един със стария вокал Хийт Пауъл
Demons run amok
Висчко по-старо също е със стария вокал, имат един сплин с Knuckledust, едно мини cd Stampin'Ground, едно single cd Starved и още едно Dawn of night.
Албумите ги има всичките из Дата.бг и не е проблем да се намерят, обаче синглите и EPто ги няма никъде, имам само една две отделни песни от тях...
едит: Ето линкове към нещата:
Сплита с Knuckledust (rare!)
Четирите албума тук --> (тоя линк нещо не ще да се получи за това просто го копираите от тук) http://store1.data.bg/jjvan/MP3z/Stampin'%20Ground/
песента Dawn of night от сингъл cd-то (rare)
песента Starved ot сингъл cd-то (rare)
лелее ти ли си jjvan - респект и уважение за тебе - малкото хардкор който харесвам идва със критично тежка пратка от тоя линк
не не съм jjvan
Моята папка е ей тая --> цък
Просто при jjvan има четирите албума на SG и понеже прочетох че търсите дискография ви дадох линк натам.
edit: Пропуск - бях забравил, че в моята папка съм качвал един сплит на SG с Northside Kings. Ето го --> цък
Двете групи правят кавъри на други hardcore банди. Кавърите на Кро Магс са мн яки
Много мощна банда - и аз това разбирам под метълкор - бая качествена рифовка вкарват.
| HateCops написа: |
| и то от първия хардкор заедно с още две три банди |

| HateCops написа: |
| Страшна банда имам им всичко тяхно, само дето са си баш чист хардкор и то от първия хардкор заедно с още две три банди ама както и да е! |
| I fucked your mom написа: | ||
Я пак провери... |

сплита с knuckledust е зверски, много се допълват, един от най-любимите ми изобщо; why don't you stay the fuck away from me! (най-добрия кавър)
и понеже е задължителен - ето съществуващ линк ^^
'stampin ground от първите хардкор банди' -- за първи път го чувам, пък първия хардкор е бил много по-повлиян от пънка, отколкото от траш метъла (sorry, mainstream wins)
пък и от най-обикновена гледна точка, прекалено късно сформирани са за да са първите в хардкора :) да не говорим, че се отдалечават от тва понятие;
иначе са си железни.

Thrash Till Deaf!
тука се нагледах на банди дето са нито метъл нито кор и се зачудих кво ви става. Стемпин Граунд са точно тва което разбирам за метълкор